Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tohle monstrum poleptalo expřítelkyni obličej žíravinou! Soud ho poslal do vazby

Autor: shp - 
8. května 2016
19:47

To je on! Tento muž neunesl rozchod s přítelkyní, která ho opustila i s dvouletou dcerkou a odmítala se k němu vrátit. Zhrzený Ukrajinec A. K. (45) počkal na svou někdejší partnerku N. K. (21) na chomutovském sídlišti, kde žije, a chrstnul jí žíravinu do obličeje. Nyní ho soud poslal do vazby.

Ukrajinec na svou expřítelkyni zaútočil kvůli své zhrzenosti. Tvář a tělo jí poleptal neznámou žíravinou, pravděpodobně louhem. K útoku došlo ve čtvrtek vpodvečer.

Mladá žena utrpěla popáleniny na 10 % těla. Naštěstí zachovala po napadení odkopnutým expartnerem chladnou hlavu a šla si potřísněná místa osprchovat. To částečně látku neutralizovalo.

Okresní soud v Chomutově v neděli muže poslal do vazby. Na nějakou dobu tak bude jeho domovem místnost s mřížemi. Ukrajinec byl poslán do Vazební věznice v Litoměřicích. V ní bude nejspíš až do soudního stání, informovala TV Prima.

Policie muže po útoku dopadla prakticky hned. Schovával se totiž v domě, kde bydlí jeho oběť. Za těžké ublížení na zdraví mu hrozí až 10 let za mřížemi. Ke krutému napadení se reportérům televize nevyjádřil.

ellenic ( 9. května 2016 08:53 )

kklx Všichni Ukrajinci nejsou stejní, osobně znám několik rodin, slušní, pracovití. Jeden mi nezištně moc pomohl v situaci, kdy jsem jeho pomoc potřebovala, proto si ho velmi vážím .

ellenic ( 9. května 2016 08:50 )

Jenom 10 let , zasluhoval by shnít v kriminálu a také polít žíravinou. Kripl jeden . Jen hnusný ubožák dokáže udělat takovou věc, ublížit. Je to matka jeho dítěte, které ho bude nejspíše až vyroste jen nenávidět .

hanka666 ( 9. května 2016 08:08 )

Zlatá železná opona, ted tu máme šmějdy z celého světa. Po nedávné návštěvě Prahy, jsem se zařekla, že tam už dlouho nepojedu. Tolik negrů na Václaváku jsem ještě neviděla. To jako mají všichni papíry v pořádku? To bych chtěla vidět.

ejvm1712 ( 9. května 2016 07:54 )

Zrůda!

tvujosudzmrde ( 9. května 2016 05:32 )

Hned zmrrda pověsit!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání