Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Útok žíravinou v Chomutově: Oběti je teprve dvacet! Útočník čeká na vazbu

Autor: ljš - 
6. května 2016
10:12

Pohádala se s přítelem (45) a ten ji poleptal žíravinou! Zraněná dívka (20) skončila v nemocnici, muž v cele. Policie navrhne vazbu pro muže, který podle ní ve čtvrtek polil v Chomutově svou bývalou partnerku žíravinou. Žena zůstává v ústecké Masarykově nemocnici.

Útok se odehrál ve čtvrtek odpoledne. Pětačtyřicetiletý muž po hádce ženu, které je podle Chomutovského deníku teprve dvacet let, polil neznámou leptavou látkou. Ženě se ještě podařilo vběhnout do domu a zavolat si pomoc. Kriminalisté krátce poté útočníka, který je zřejmě cizí národnosti, ale má trvalé bydliště v Chomutově, zadrželi.

„Muž je v policejní cele, během dnešního dne bude obviněn a následně bude na státní zastupitelství podán podnět k jeho vzetí do vazby. Případ vyšetřujeme jako pokus těžké újmy na zdraví,“ řekla chomutovská policejní mluvčí Marie Pivková.

Zraněnou ženu transportoval vrtulník záchranné služby do ústecké Masarykovy nemocnice. Podle mluvčího Krajské zdravotní Jiřího Vondry si zdravotní stav zraněné vyžádal hospitalizaci na standardním oddělení kliniky úrazové chirurgie.

hanka666 ( 6. května 2016 11:34 )

Já chci plot 10 metrů vysoký, a v něm aspon 10 000 V, ostré v kalachu a psy. Vykopat to s***tou botou, kdo by nešel dobrovolně.

horak47 ( 6. května 2016 11:26 )

O náletech Amerických letadel ke konci druhé světové bych nemluvil,sluníčkáři to nemají rádi,vše z Ameriky je svaté,ale tresty pro mladé grázly jako v Americe ne,oni ještě nemají v 15i rozum.Máme tu pěknou verbež,ale věřím že muslimové společnost zradikalizují a sluníčkáři dostanou co si zaslouží.

ejvm1712 ( 6. května 2016 10:44 )

Útočníka cizí národnosti a další,kteří tu oxidují a nejsou domorodci poslat pryč! Zlatě svatě,když tu byla železná opona a nelezli sem k u r v y,co tu jen parazitují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání