Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hororový útok v Chomutově: Muž polil expartnerku žíravinou

Autor: lac - 
5. května 2016
20:29

Útok jako z hororu se odehrál ve čtvrtek v Chomutově. Žárlivost a tahanice o společné dítě vyvrcholily navečer v Bezručově ulici strašným dramatem. Cizinec (34) chrstl na mladou ženu před vchodem, kde bydlí, žíravinu, protože se s ním rozešla.

K útoku došlo po 17. hodině. Muž si počkal na svou bývalou partnerku před jejím domem v Chomutově. „Žena byla poleptána v horní polovině těla,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Rozsah poleptání policisté v tuto chvíli neznají. Pro poleptanou ženu přiletěl vrtulník a transportoval ji do ústecké nemocnice. „Případ vyšetřujeme jako ublížení na zdraví,“ dodal mluvčí. Pachatele, cizince žijícího dlouhodobě v ČR, chytili zanedlouho po činu.

„Dlouho jsem ho tady neviděla. Slyšela jsem jen, že se hádají, a pak jsem šla pryč,“ řekla žena z domu s tím, že spolu mají malé dítě, ale blíže nezná ani jednoho. „Musel na ni čekat,“ poznamenala.

Hasiči posléze smyli žíravinu z chodníku a policisté prohledávali terén v okolí události, zda tam zběsilý žárlivec nezanechal ještě nějakou stopu. Jako hlavní důkaz zajistili část oblečení poleptané ženy. Pachateli, pokud zůstane u kvalifikace ublížení na zdraví, hrozí až patnáct let vězení. „Zatím je vše v šetření a nelze spekulovat,“ řekl policista.

dvorece ( 5. prosince 2016 14:32 )

ucccik - Ty musíš být také hrozně primitivní a hloupá slepice. Inteligentní člověk podle Tebe řeší spory tím, že druhému nenávratně poškodí zdraví jak ve středověku? Podle jeho činu udělala dobře že se s takovým hovadem rozešla i když bohužel pozdě. Měla ho kopnout do té jeho cizí pr... dříve, než jí takhle odporně ublížil. Jeho dítě ho za to bude určitě milovat. Tohle nic neomlouvá - hovado zůstane hovadem.

Cucccik ( 11. května 2016 23:13 )

Útočníka i okolnosti sporů v jejich vztahu znám a proto mohu konečně sama za sebe posoudit,jak moc jsou média spekulativní a lživá.Přikloní se vždy automaticky k jedné straně a to převážně na stranu obětí,ale už neřeší to,zda oběť útočníka k tak hrůznému činu sama nedohnala?!Pokud člověk není psychicky nemocný,NIKDY NA DRUHÉ BEZ DŮVODU NIJAK NEZAÚTOČÍ!Nepředpokládám a nečekám,že by slečna veřejně přiznala,že na případu též nese podstatnou část viny i ona,alespoň ale doufám v to,že jí bude jednou ze sebe samé dost špatně,až konečně dospěje,sáhne si hluboko do SVÉHO svědomí a uvědomí si,že její chování,činy,psychický nátlak a citové vydírání útočníka prostřednictvím jejich malé dcery(kt.pro útočníka znamenala na světě ÚPLNĚ NEJVÍC,což ona moc dobře věděla a dle toho,toho také patřičně zneužívala),že to celé vlastně ani jinak než neštěstím,dopadnout nemohlo..Byla otázka času,kdy už ten pohár nervů na jedné či druhé straně přeteče... Samozřejmě chyba byla na obou stranách,ani útočník nebyl ve vztahu pan dokonalý,ale oběma stranami se média nikdy moc nezaobírají..Pro ně je prostě pachatel VŽDY ZRŮDA,na kterou vyhrabuji bůh ví odkud kdejakou špínu a oběť je VŽDY absolutně ČISTÉ a NEVINNÉ UBOŽÁTKO,na kterém byl spáchán zločin.. Ne nadarmo se říká:"Na každém šprochu,pravdy trochu"! Nechci hájit útočníka,jen proto,že je kamarád,za tento jeho hrůzný zkrat samozřejmě musí být náležitě potrestán,ale každá mince má VŽDY 2 STRANY a na to bychom si měli VŠICHNI vzpomenout VŽDY,než začneme za cokoli odsuzovat ty druhé...

anka ( 6. května 2016 13:23 )

taky bych za ziravinu davala ty nejtezsi tresty...

ellenic ( 6. května 2016 09:30 )

Pachateli bych udělala to samé, polít od hlavy k patě, s takový hajzlem žádné slitování. Co je to za lidi, že při rozchodu to řeší takovým způsobem .

ingmarie ( 6. května 2016 00:59 )

 Cizinec evidentně nezvládl integraci!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání