Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zrůda z Německa, která vraždila ženy: Tyran si oběti vybíral v Česku

Autor: ljš - 
5. května 2016
14:04

Leží si na gauči s pohodovým úsměvem na tváři, ve skutečnosti má na rukou krev nejméně dvou žen! Policie se přitom obává, že obětí může být daleko víc. A stopa bohužel vede i do České republiky.

Případ domu hrůzy v Höxteru nyní otřásá Německem. Podle policie v něm bývalí manželé Wilfried W. (47) a Angelika B. (46) zavraždili nejméně dvě ženy. Obě zřejmě zemřely na následky brutálního teroru ze strany despotického Wilfrieda.

Jeho exmanželka se zřejmě nedokázala vymanit z jeho vlivu, a stala se tak spolupachatelkou. Po jejich zatčení ale začala vypovídat proti němu a poskytla cenné informace.

Žena tvrdí, že Wilfried během jejich manželského soužití terorizoval i ji. Čtyři roky před jejich svatbou byl dokonce odsouzen na dva roky za brutální zbití jiné ženy. Později se rozvedli, ale Angelika zůstala žít po jeho boku. Podle policie si ženy, které si Wilfried namlouval přes inzerát, myslely, že je jeho sestrou.

„Jeho slovo bylo zákon,“ popsala Angelika atmosféru v domě hrůzy. Podle ní stačilo, aby oběť například dala nůž na špatnou stranu talíře, a bylo zle. Bití, psychický teror, uvazování například k radiátoru i sexuální zneužívání byly na denním pořádku.

Podle policie Wilfried nejméně dvě ženy zabil. Tou poslední byla jednačtyřicetiletá Susanne F., která při jednom útoku upadla na skříňku a způsobila si vážné zranění hlavy. Dvojice ji chtěla převézt do jejího bytu, cestou jim ale selhalo auto, a tak nakonec v panice zavolali záchranku. Když lékaři viděli jasné stopy domácího násilí, zavolali okamžitě policii.

Další obětí pak měla být třiatřicetiletá Annika. I tu Wilfried ubil k smrti. Její tělo pak dvojice přechovávala nějaký čas v mrazáku, nakonec ji ale rozřezali a spálili v kotli. Popel pak prý rozprášili z auta.

V domě se zvrhlým párem žila nejméně ještě jedna žena, té se ale prý podařilo ze zajetí vymanit. Všechny oběti mají společné to, že odpověděly na některý ze stovek inzerátů, které Wilfried podával v novinách po celém Německu a také České republice. Policisté nyní proto prověřují různé podezřelé případy žen, které zmizely beze stopy. Obětí totiž může být mnohem víc.

ginna15 ( 5. května 2016 17:10 )

Pokud někdo miluje černý smradlavy držky tak ať za nima táhne i s rodinou! Cigoš, Arab, černoch jsou meněcenne rasy a kdo to neakceptuje, je stejný podčlovek! Islám patří do pouště a plyu, cigoš do plynu! A Češi? 80 % jsou zloději, intrikani a natáhla co uvažuji jen o tom jak koho napálit, okrást, pomluvit a uškodit! Tedy patří do plynu stejně jako černý tlamy! Češi jsou svoloč jako Ruský mužík!Stydte se chátro. Zde samej hrdina a pak všichni brečí, už aby jste vychcipali společně s cigosema a muslimskejma kreaturama,vy falešny chcípaci!!!!!

y1xcvbnm ( 5. května 2016 14:28 )

Kecy v kleci.Když to madam tak hodně vadilo , proč s ním byla ???, psali jste že chodili i stěma ženama venku a nikdo o pomoc nepožádal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání