Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zloděj-kaskadér vyskakoval ve Vrchlabí z jedoucí felicie: Na triku má několik krádeží

Zloděj-kaskadér vyskakoval ve Vrchlabí z jedoucí felicie: Na triku má několik krádeží
Zloděj-kaskadér vyskakoval ve Vrchlabí z jedoucí felicie: Na triku má několik krádeží  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
2. května 2016
13:16

Ujíždějícího zloděje chytali policisté ve Vrchlabí. Ten jako kaskadér vyskočil z jedoucího auta a chtěl prchnout po svých, což se mu ovšem nepodařilo. Policisté nakonec zjistili, že má na kontě několik majetkových trestných činů.

Čtyři trestné činy policisté z Vrchlabí objasnili díky zadržení jednoho ujíždějícího řidiče (26). Koncem dubna se v Jilemnici vloupal do dvou neuzamčených aut. „V jednom z vozidel nalezl i klíč v zapalování, nastartoval a odjel. Během jízdy však kradené vozidlo poškodil a poté ho odstavil v lese nedaleko Horní Branné,“ uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

O něco později si vytipoval jiný vůz a jeho řidiče – z Audi Q7 ukradl peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební karty. S tou zaplatil na jedné benzince a třikrát se pokusil vybrat z bankomatu.

Video  Zloděj-kaskadér vyskakoval ve Vrchlabí z jedoucí felicie: Na triku má několik krádeží  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Nakonec ukradl Felicii a ujížděl s ní ulicemi Vrchlabí. „Svůj ‚lup‘ si užíval do chvíle, kdy se ho rozhodli zkontrolovat vrchlabští policisté ve středu nad ránem. Šestadvacetiletý řidič nereagoval na výzvy policistů k zastavení vozidla, začal ujíždět a nakonec z jedoucího vozidla vyskočil,“ informovala mluvčí.

Felicie se zastavila až o panelák. Policistům se mladého zloděje podařilo chytit téměř okamžitě. Soud mladíka poslal do vazby. V případě odsouzení hrozí muži až tři roky ve vězení.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání