Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Motorkář spadl po nehodě do rybníka: Skončil v umělém spánku

Autor: ČTK - 
30. dubna 2016
16:10

Po dopravní kolizi s osobním automobilem dnes dopoledne v Černožicích na Královéhradecku spadl do rybníka asi padesátiletý motorkář. S vážnými zraněními je v péči lékařů traumacentra v Hradci Králové. Dvoučlenná posádka vozu utrpěla lehká zranění. ČTK to řekli mluvčí Zdravotnické záchranné služby Ivo Novák a mluvčí krajské policie Pavel Čížkovský.

„Muž utrpěl vícečetná vážná poranění včetně oblasti hrudníku. Proto ho uvedli do umělého spánku, zajistili mu dýchací cesty a napojili jej na přístroj pro umělou plicní ventilaci,“ řekl Novák.

Nehoda se stala na hlavní silnici I/33, kde silničáři opravují povrch vozovky a doprava je řízená kyvadlově. Motorkář přejížděl kolonu a střetl se odbočujícím automobilem, vylétl ze silnice a skončil i se svým strojem ve vodě. Svědkové nehody jej ihned vytáhli na břeh.

Ve voze cestovala šestačtyřicetiletá žena s pětiletou dcerou, jejich zranění nejsou vážná. Záchranáři je ošetřili na místě, do nemocnice nemusely.

kradu ( 30. dubna 2016 19:12 )

je to idi.ot

alusinek ( 30. dubna 2016 18:29 )

Dnes se udělalo hezky,plno motorkářů se prohánělo po silnicích a pomalu nejezdili.Neuvědomují si vůbec jak mohou skončit a kolika lidem mohou ublížit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání