Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Sotva plnoletý úchyl chtěl v Bohumíně znásilnit ženu: Nahý ji přepadl na nádraží

Autor: mka - 
30. dubna 2016
19:55

Teprve osmnáctiletý agresor se vrhl na mladou ženu, ze které se snažil servat šaty. Sám byl nahý. Svou oběť si vyhlédl v noci na bohumínském vlakovém nádraží. Přestože žena jeho první útok odrazila, pronásledoval ji dál a snažil se ji vytáhnout z auta!

Mladý muž je podle serveru Deník.cz pro místní strážníky známá firma, což je reputace, kterou si v tak mladém věku vydobude málokdo. Nyní si ho budou pamatovat i policisté, protože se pokusil úplně nahý znásilnit mladou ženu.

„Vulgárně ji oslovil, popadl ji za paži a snažil se z ní servat oblečení,“ řekla o jeho násilném útoku policejní mluvčí Zlatuše Viačková. Mladý násilník si asi musel připadat naprosto neohrožený, pravděpodobně vůbec nepočítal s tím, že by jeho vyhlédnutá oběť měla u sebe třeba pepřový sprej! Zásah pepřákem do citlivých míst by mu pravděpodobně trvale neublížil, myšlenky na sex by ho ale asi rychle přešly!

Ženě se naštěstí podařilo útok nahého násilníka odrazit. Hned se běžela schovat do auta, které měla u nádraží zaparkované, útočník ji ale stále pronásledoval. „Snažil se za ní dostat do vozidla, ve kterém se napadená žena naštěstí stihla zamknout, takže se mu to nepodařilo,“ dodal velitel bohumínských strážníků Karel Vach.

Právě ti násilníka identifikovali po té, co si jej prohlédli na záznamech z kamer. Je pro ně známá postava, znají jej z minulých přestupků, které v Bohumíně páchal. Často ho také vídají v blízkosti nedalekých ubytoven. Policisté útočníka dopadli velmi brzy po přepadení a obvinili ho z pokusu o znásilnění a výtržnictví.

 

Lukas_Holub ( 5. září 2016 12:50 )

Dobrý den, domnívám se, že ovládat prvky sebeobrany je pro ženy v dnešním světe již nutností. Nemusí se tedy vždy jednat o agresivní napadení, okradení či pokus o sexuální násilí. Může to být stejně tak slovní obtěžování, šikanování nebo narušování osobního prostoru bez zjevných známek násilí. Pokud je nám takovéto chování nepříjemné, nemusíme si ho nikdy nechat líbit. Více informací jak jednat v krizových situacích lze nalézt zde: http://www.ewto.cz/bran-sve-hranice.html Lukáš Holub, lektor sebeobrany WingTsun www.ewto.cz "

Ruudazvostravy ( 1. května 2016 15:17 )

 Jo,panáček mjel asy apsťák,tak potřeboval někam depónovat přebitečnou mr*tku.Holt panička mjela mýt věčý pochopení a račy nastavyt hladovou kchundu.Von gdybi to sémje neudržel a vicák něgde na chodníku,tak bi určytě po něm ňákej důchotce uklous a neštěstí bi bilo na svjetě.

vosavopruz ( 1. května 2016 13:30 )

měla co největší silou ho kopnout mezi nohy,schovat se a zavolat policajty

ivoadler ( 1. května 2016 11:06 )

Myslíš Topolánka? Ano, to hovado bylo nejlepší.

ivoadler ( 1. května 2016 11:04 )

Nahý? To mu musela být zima! Už jen servat ze ženy punčocháče dá fušku. Mohl to nechat na teplejší počasí. Ale když musíš, tak musíš.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání