Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vražedkyně ze Štětí: Nechtěla třetí dítě, tak ho zahodila do pole

Autor: Jana Ulrichová - 
28. dubna 2016
18:18

Už ji mají. Policisté zatkli ženu, kterou podezírají, že se ve Štětí na Litoměřicku zbavila čerstvě narozeného miminka. Podle informací Blesku jde o matku dvou dětí Marcelu B. (27). Policie ji ve čtvrtek obvinila z vraždy, hrozí jí výjimečný trest.

Chlapečka, který se, jak ukázala pitva, narodil zcela zdravý, našel předminulé úterý na poli za zahrádkářskou kolonií traktorista z nedaleké obce. Tělíčko ještě i s pupeční šňůrou, zabalené do igelitu, leželo uprostřed lánu, zhruba 200 metrů od cesty. 

Policisté od začátku hledali mezi místními. Byli přesvědčeni, že na tak odlehlé místo, kolem nějž vede jen slepá cesta, nemohl zabloudit nikdo cizí.  Vybrané skupině žen ze Štětí a okolí proto odebírali DNA. A právě ta je, podle informací Blesku, přivedla na stopu matky.

 "K obviněné ženy jsme se dostali na základě poznatků od občanů, od lékařů a od veřejnosti, která nezůstala lhostejná. Patří jí za to dík, protože nám předala poznatky, které nás k ženě dovedly," doplnil vyšetřovatel Pavel Záhumenský.

 

 „Policisté si pro ni přišli do práce,“ popsal jeden z místních. Žena, která už dvě děti má, své další těhotenství zřejmě tajila. „Kolegové se jí už dříve vyptávali, jestli je těhotná, popírala to ale,“ dodal místní muž.

 Policisté, kterým pomohli svědci a lékaři, ženu obvinili z vraždy novorozeněte. Zda se přiznala a prozradila, co ji k tak ohavnému činu vedlo, neřekli. Eskorta ji včera přivezla maskovanou kapucí před soudce, který ji poslal do vazby. Dosud netrestané Marcele B. teď hrozí až 20 let vězení nebo i výjimečný trest.

 

 

 

takytaky ( 29. dubna 2016 07:30 )

Počítám, že ta fotka je z jejího FB. Tak to se vyfoť, napiš si tam, že nějaká ochrana tě nezajímá, ale pak ne děcko aspoň dát do babyboxu, ale šupnou v igelitce do pole. Taky doufám, že dostane pár let. Horší co její předchozí děti. Bohužel pro všechny zúčastněné.

afrodite ( 28. dubna 2016 22:42 )

To by mě taky zajímalo,ale nikdo nezná otce asi,pkud ona ho zná...

soltero1 ( 28. dubna 2016 21:43 )

Normalne uvazujici clovek takovy cin nepochopi nikdy.

andorea ( 28. dubna 2016 19:08 )

Pochopím, že těhotenství skrývala, když dítě nechtěla. Ale nepochopím, že byla schopná potajmu porodit, ale nebyla schopná dítě dopravit do babyboxu...

ellenic ( 28. dubna 2016 18:41 )

Každá taková vražedkyně a krkavčí matka by si měla uvědomit, že se na to stejně přijde . Mnohem lepší pro dítě je předat ho do zdravotnického zařízení, uložit do baby boxu nebo na faru. Když už ho nechtěla, měla ho nechat žít u lidí, kteří by mu dali lásku. Potvora mizerná .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání