Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Záhada z Mladoboleslavska: Opilá dvojice se pravděpodobně poprala

Autor: dce, jad - 
25. dubna 2016
18:47

Záhadný nedělní nález z Mladoboleslavska už má pravděpodobný scénář. Vypadá to, že dva muži, kteří byli nalezeni u silnice mezi dvěma obcemi, – jeden mrtvý, druhý zraněný – se s největší pravděpodobností vzájemně poprali.

Jak k celé události došlo, zatím není známo. Zkratku mezi obcemi Bukovno a Vinc místní používají často a zejména pokud chtějí navštívit hospodu v sousední vsi. Dvojici mužů našla u silnice běžkyně v neděli odpoledne.

Jeden z mužů byl již bohužel mrtev, druhý měl středně těžká poranění hlavy. Podle všeho v případu nefiguruje nikdo třetí – mezi dvěma asi opilými muži došlo nejspíš k rozepři a oni se spolu poprali!

Desítky policistů od pondělního rána do přibližně půl třetí odpoledne prohledávaly okolí místa nálezu – pravděpodobně hledaly vražednou zbraň. „K případu nebudeme v současné době poskytovat žádné informace, byla nařízena soudní pitva, která by měla proběhnout ještě dnes,“ řekl Blesku policejní mluvčí.

Podle místních byli oba muži cizinci a bydleli ubytovny v Bukovně, tam ale všichni odkazují na ubytovnu v jiné obci. Majitel popírá, že by muži bydleli u něj. Mrtvý muž podle serveru iDNES.cz pracoval v Čejeticích ve firmě, která se zabývá výrobou autodílů. Mezi místními byl známý svou láskou k alkoholu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání