Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děda Pepa je prase! Čtyři vnučky nařkly seniora z Jičínska ze sexuálního zneužívání

Děda Pepa je prase! Čtyři vnučky nařkly seniora z Jičínska ze sexuálního zneužívání
Děda Pepa je prase! Čtyři vnučky nařkly seniora z Jičínska ze sexuálního zneužívání  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: jp - 
22. dubna 2016
15:36

Jako o velkém prasákovi promluvily čtyři vnučky důchodce Josefa M. (66) z Jičínska. V době, kdy je měl svěřené na hlídání, sahal jim prý pod kalhotky, obnažoval se a ukájel se před nimi nebo chtěl, aby sahaly na jeho pohlavní úd. On to popírá a tvrdí, že je impotentní.

„Technicky ani není možné, aby se dělo to, co je v obžalobě. Podle mě nikdy neviděla, jak vůbec vypadá ztopořený penis. Už mi to 10 let nefunguje. Nemám v sobě kapku zrna,“ rozčiloval se Josef M., obžalovaný z pohlavního zneužívání a ohrožení mravní výchovy dětí.

„Je to spiknutí. Holky jsou navedené,“ řekl důchodce, kterého u soudu doprovázela a stála při něm jeho žena. Za nařčením spatřoval mstu snachy, kterou prý naštvalo, že přepsal dům na jednoho syna a na další tři potomky s majetkem nepamatoval. „Já bych v životě neublížil dítěti a už vůbec ne, když je z rodiny,“ odmítl muž, který má celkem 10 vnoučat.

Pokud soudce uzná důchodce vinným, může ho poslat do vězení až na 12 let. Verdikt by měl padnout do několika týdnů.

Dědu udal anonym

Vyšetřování případu spustilo anonymní udání na policii. Postupně se ukázalo, že děda se dopustil oplzlostí v několika případech v letech 2003 až 2014. Dívky, které měl v tu dobu hlídat, byly ve věku od 3 do 10 let. Ke zneužívání prý docházelo u něj doma nebo v jeho okolí. Nejhůře dědovo chování nesla devítiletá vnučka, u které se rozvinula posttraumatická stresová porucha, která trvá dodnes.

Ruudazvostravy ( 22. dubna 2016 16:11 )

Dědek je holt nas*ranej,že mu štangle nečumý,tak vikládá že vyděl pý*ču akonrát namalovanou na zdi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání