Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Někdy plakal a pořád psal dopisy! Co o Nečesaném řekli spoluvězni?

Autor: ljš - 
23. dubna 2016
05:00

Nejen vrah Funda! Policie kvůli případu Lukáše Nečesaného vyslýchala ještě dalších 19 vězňů. Žádnému z nich se ale mladík nepřiznal.

Nejobsáhleji o Nečesaném vypovídal vězeň Zdeněk Daniel, který s ním seděl na cele pro osmnáct lidí na Mírově. Ten policistům řekl, že se považuje za jeho nejlepšího kamaráda. "O případu napadení kadeřnice se s Nečesaným nikdy přímo nebavili. Lukáš mu pouze předložil rozsudek soudu, aby si tam vše přečetl," píše se v úředním záznamu z výslechu.

Daniel, který na cele platil za vůdce a působil tak jako Nečesaného ochránce, svého spoluvězně popsal jako "hodného, citově založeného kluka, u kterého ho překvapila zejména úcta ke starším osobám ve věznici". "Často mi vyprávěl o své rodině, stále doufal, že vše pro něho dobře dopadne. U takového vyprávění někdy i plakal. O jeho nevině jsem zcela přesvědčený," vypověděl Daniel.

Kvůli spojenectví s Danielem se ale Nečesaný znelíbil několika dalším vězňům. "Zpočátku vzhledem k tomu, že se jednalo o mladého muže, byl vyjukaný, ale postupem času si našel své "kamarády" na cele, které já "nemusím" pro jejich násilnickou a špatnou povahu," řekl jeden z vězňů s tím, že má na mysli právě Zdeňka Daniela. Nečesaný se pak podle něj "otrkal" a začal se projevovat arogantně a vulgárně. "Vzhledem k tomu, že u stolu seděl s Danielem, tak jsem se s ním nebavil, protože Daniel je hrubián a já vzhledem k tomu, že jsem homosexuál, mám rád spíše takové jemnější chování," vypověděl další.

Spoluvězni se shodli, že Nečesaný trávil hodně času mimo celu, protože se za mřížemi snažil pracovat. Mnohé překvapovalo, jak potom trávil volný čas. "Denně psal dopisy rodině a přítelkyni. Cca šest dopisů každý den. Byl schopný je psát třeba až do půlnoci," prozradili vězni. Krom toho se prý za mřížemi také snažil sportovat a učil se anglicky.

Na cele se pochopitelně našli i vězni, kteří Nečesaného rádi neměli. Jeden z nich dokonce popsal konflikt, kdy na něj prý Lukáš "vystartoval". Žádný z nich ale proti němu nevypovídal. Vrah Jiří Funda tak zůstává se svým svědectvím o Nečesaného přiznání sám. Soudu to ale i přes podivné okolnosti, na které upozornila zejména vrahova babička, stačilo.

Video Babička vraha, který svědčil proti Nečesanému: Šikanovali ho a dali na samotku! - Blesk TV
Video se připravuje ...

kareI_kIafunda ( 23. dubna 2016 15:13 )

zkrate jdi ven

kratkespojeni ( 23. dubna 2016 14:39 )

ten tu maturu neudělá,nebo mu jí "někdo" zaplatí ...„V červenci mu uplynula dvouroční lhůta, kdy měl přerušené studium. Pan Nečesaný měl dokonce zájem se na školu vrátit a dodělat si zde maturitu. Udělali jsme mu i speciální rozpis. Když však viděl tu hustotu předmětů a kvanta zkoušek, tak se rozhodl na naší škole nepokračovat. Podle mých informací dokončí studium na škole v severních Čechách," řekla Deníku ředitelka školy Hana Richtermocová.... jeho "myšlenkový pochody" ....Ale třeba mě hodně překvapilo, když mě kontaktovali dva lidi z vězení, kteří mi říkali, že policie je navštěvovala ve vězení a přesvědčovala je, aby šli k soudu svědčit proti mně. Těch lidí bylo třicet, ale nikdo jim na to neskočil. Dál o tom mluvit nechci..... .....Byl jsem jenom s rodinou. Byla tam tedy nějaká svatba, kdy jsme to plánovali a pak jsme se vzali. Byli jsme celou dobu spolu. Ani jsem po tom, co mě pustili, nikde nebyl, nic jsem nezapíjel. Byl jsem jenom s rodinou. To jsem si tenkrát říkal ještě ve vězení, že jak vylezu, tak půjdu někam pařit, ale nakonec jsem nikde ani nebyl. Což mě samotného překvapuje..... http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ty-vrahu-na-me-na-ulici-nervou-rika-lukas-neces any/r~f5a2461053e011e58c710025900fea04/

necesany ( 23. dubna 2016 14:14 )

ZATO TY BUDEŠ KRASOŇ !!!

necesany ( 23. dubna 2016 14:11 )

BLBEČKU !!!

necesany ( 23. dubna 2016 14:08 )

BLBEČKU

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání