Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zlodějka z Loun bodla mladou ženu: Chtěla jí ukrást peněženku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK ljš - 
22. dubna 2016
11:57

Vytáhla na ulici peněženku a málem jí to stálo život. Mladou ženu v Lounech pobodala zlodějka, která jí chtěla okrást. Policisté útočnici obvinili z pokusu o vraždu.

Žena podle vyšetřovatelů v sobotu večer v Lounech napadla jinou mladou ženu. „Z šetření kriminalistů vyplynulo, že se obviněná chtěla zmocnit peněženky, kterou držela kolemjdoucí v ruce. Ta se proti tomu ohradila. Obviněná náhle vytáhla nůž a na ženu zaútočila,“ popsala případ mluvčí.

 

Útočnice z místa utekla. Napadenou ženu s vážným bodným zraněním převezli lékaři do nemocnice. „Díky svědkům krajští kriminalisté zadrželi pachatelku dvě hodiny po spáchání činu, našli u ní i bodnou zbraň, kterou měla zaútočit,“ uvedla Bartošová.

Obviněná žena je ve vazbě. Kriminalisté pokračují v trestním řízení, v jehož rámci budou odborníci zkoumat duševní stav ženy. Obviněné hrozí za pokus o vraždu patnáct až dvacet let vězení, případně až výjimečný trest. Vyšší sazba oproti běžnému pokusu o vraždu je za majetkově motivovaný čin.

prem ( 22. dubna 2016 13:20 )

Byla to Loty,....... jak boty

andorea ( 22. dubna 2016 12:20 )

Tedy nepovažuji se až za úplně blbou, ale musela jsem si to přečíst 3x, abych pochopila o co vůbec šlo. To je sloh jak prase.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání