Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Opilý policista Kadlec naboural 51 aut: Řídí dál, tvrdí sousedé

Autor: ljš - 
22. dubna 2016
10:11

Po demoliční jízdě policistům tvrdil, že nemá řidičák, teď se učitel Policejní akademie dušuje, že mu ho odebrali. Jeho známí přitom tvrdí, že za volant sedá dál.

„Měl kliku, že nikdo nestál na chodníku nebo neseděl v jednom z těch aut. Nejhorší ale je, že jezdí dál. Viděli ho, že jezdí autem,“ řekl serveru Lidovky.cz jeden z Kadlecových sousedů a další prý dodal, že to viděl na vlastní oči.

Kadlec to ale popírá. „Řidičský průkaz nemám a auto samozřejmě neřídím,“ tvrdil serveru s tím, že mu byl odebrán v den nehody. „I kdyby nebyl, odevzdal bych ho sám dobrovolně. Neumím si představit jednat jinak!“ dodal. O Kadlecově řidičáku ale nic neví police, magistrát, ani generální inspekce, která případ vyšetřuje.

Bývalý učitel Policejní akademie Karel Kadlec naboural 12. dubna v opilosti 51 aut v několika ulicích na Vinohradech. Podle svědků vše působilo tak, že do vozů najížděl schválně. Při incidentu naštěstí nebyl nikdo zraněn. Škoda půjde do milionů korun. Posléze mu policie zabavila arzenál zbraní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání