Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Policie pátrá po nebezpečném pacientovi z Dobřan: V léčebně byl Ladislav nedobrovolně

Policie pátrá po nebezpečném pacientovi z Dobřan: V léčebně byl Ladislav nedobrovolně
Policie pátrá po nebezpečném pacientovi z Dobřan: V léčebně byl Ladislav nedobrovolně  (Autor: Policie ČR)
Autor: dce - 
20. dubna 2016
11:09

Z Psychiatrické nemocnice v Dobřanech utekl další pacient. Stejně jako mnoha ostatním se mu tam asi nelíbilo – byl zde navíc hospitalizován nedobrovolně. Za jistých okolností by mohl být nebezpečný sobě i svému okolí!

Čtyřiadvacetiletý Ladislav Murin je už nějakou dobu nedobrovolně hospitalizován v Psychiatrické nemocnici v Dobřanech. Dne 17. dubna 2016 se nevrátil z vycházky, kterou měl do toho dne povolenou od 15. dubna 2016 k rodině v Karlových Varech. Naposledy byl viděn dne 17. dubna 2016 svojí matkou v bydlišti v Karlových Varech, kdy odešel vyprovodit svoji přítelkyni na autobus a již se nevrátil,“ uvedl policejní mluvčí.

Od té doby o sobě nepodal žádné zprávy. Dle vyjádření Psychiatrické nemocnice Dobřany pohřešovaný muž v minulosti užíval návykové omamné látky, přičemž hrozí, že je bude opět užívat, a pod jejich vlivem může být nebezpečný jak sobě, tak i svému okolí,“ doplnil mluvčí.

Ladislav Murin je přibližně 180 cm vysoký, štíhlé postavy. Má hnědé oči, krátké hnědé vlasy a vousy. Pokud byste muže viděli, nahlaste veškeré informace na policii.

Policie pátrá po nebezpečném pacientovi z Dobřan: V léčebně byl Ladislav nedobrovolně Policie pátrá po nebezpečném pacientovi z Dobřan: V léčebně byl Ladislav nedobrovolně | Policie ČR

buban ( 20. dubna 2016 11:53 )

Nechápu, jak může mít nebezpečný pacient, který je v léčebně nedobrovolně, možnost vycházek, dokonce několikadenních.

poletucha ( 20. dubna 2016 11:27 )

..zdá se mi to,nebo to maji Dobřany hodně free???Není týden,aby jim někdo nefouk! Nechtělo by to trošinku víc dohledu..nejen na "pacienty"!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání