Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Traktorista našel mrtvého chlapečka na poli: Ležel tam týden, narodil se zdravý

Autor: dce - 
19. dubna 2016
11:44

Tělíčko mrtvého novorozence našel na poli u Štětí traktorista. Policie okamžitě spustila pátrací akci po matce, která by měla objasnit, co se vlastně stalo. Soudní lékař mezitím potvrdil, že miminko se narodilo zdravé a podíl na jeho smrti má další osoba. 

„Soudní lékaři nám konstatovali, že se jednalo o plně donošený plod chlapeckého pohlaví a doba od úmrtí do nálezu činila zhruba 7, maximálně 10 dní,“ řekl kriminalista Pavel Záhumenský v pořadu Na stopě.

Mrtvého novorozence našel na poli u Štětí na Litoměřicku traktorista, který v místě zrovna pracoval. Podle našich informací mělo dítě ještě pupeční šňůru.

Policie nyní pátrá po ženě, která byla ještě donedávna těhotná a nyní u sebe nemá dítě, je totiž pravděpodobné, že za smrt novorozence může ona. Je ovšem možné, že na ženě těhotenství nebylo vidět a že nenavštěvovala odborného lékaře.

Jenže porod mohl být náročný, mohl se dostavit zánět či další komplikace. Policisté proto prověřují i ženské lékaře v okolí. Přesto žádají o pomoc i veřejnost. Pokud máte informace o ženě, která by odpovídala výše zmíněným informacím, kontaktujte vyšetřovatele na čísle 725 062 406.

anka ( 19. dubna 2016 13:56 )

moiaza - chcete nam snad trdit, ze v pro vas tak krasnem socialismu se nic podobneho nedelo  

moiaza ( 19. dubna 2016 11:48 )

 Jakou cenu má dnes člověk v tom našem Havlokapitalismu? Má ještě vůbec nějakou cenu? Prašivý zajíc na poli má větší cenu než člověk. To jsme to dopracovali. Díky Havle!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání