Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Taxivraha vypátrali ve vězení?! Jeho DNA je prý ve všech třech autech

Autor: ljš - 
17. dubna 2016
19:54

Policie a státní zastupitelství v případu taxivraha zarytě mlčí, přesto se ale objevily nové informace, které naznačují, kdo by sériovým vrahem mohl být. Jde údajně o kriminálníka, který po vraždách skončil ve vězení kvůli jiné trestné činnosti.

Podle zdroje televize Prima našli policisté taxivraha ve vězení. Tam údajně v současné době sedí za majetkovou trestnou činnost. Přivést je k němu měly stopy jeho DNA, které byly nalezeny ve všech třech autech zavražděných taxikářů. Policisté tak zvládli takřka nadlidský úkol, museli srovnat tisíce biologických vzorků z vozů obětí.

Motiv vraha byl tedy zřejmě loupežný. V autě jedné z obětí pak dokonce zkoušel sám taxikařit. Zřejmě tak chtěl přijít k dalším penězům.

To, že policie a státní zastupitelství mlčí, však nasvědčuje tomu, že důkazů v případu zatím není dost. DNA sama o sobě by dokazovala jen to, že obviněný se nacházel ve všech třech autech, k čemuž by mohlo dojít i náhodou.

Od druhé a třetí vraždy taxikářů uplynuly minulý týden dva roky. Taxivrah má na svědomí ještě jednu oběť, kterou popravil o dva měsíce dříve. Zprávu o dopadení podezřelého policie oznámila loni v listopadu, od té doby ale žádné další informace neuvolnila.

mirkazam ( 18. dubna 2016 08:15 )

krakonos500...tak Kramný je vrah, a to v jeho případě nic nemění,a ty, klidně zklidni hormon....

..krakonos500 ( 18. dubna 2016 07:35 )

V Čechystánu se důkazy falšují a prokuratura si je sama vyrábí, viz causa Kramný. Takže je otázka, jestli je to s tou DNA pravda.

hadaja ( 17. dubna 2016 22:05 )

Taky mě to napadlo, tatík bude velký zvíře

y1xcvbnm ( 17. dubna 2016 20:19 )

 na té fotce vypadá jako Gondík.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání