Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pohřešovaný Honza (†19) spáchal sebevraždu: Zapálil auto a zastřelil se

Autor: dce, uá - 
15. dubna 2016
11:47

Tragédie se odehrála na Lounsku v noci na pátek. Ve vraku ohořelého vozu našli vyšetřovatelé mužské tělo. Podle našich informací se jedná o devatenáctiletého Honzu, kterého rodina od čtvrtka pohřešovala. Podle všeho se mladík v hořícím voze zastřelil.

„Honzo, neblbni, vrať se, potřebujeme tě,“ psali mladíkovi kamarádi na jeho Facebook. Jenže tou dobou už bylo pro mladíka pozdě. Honzu pohřešovali rodiče a známí od čtvrtka. V noci na pátek už ale věděli, že se domů nevrátí...

Jeho tělo našli policisté u Zbrašína na Lounsku uvnitř ohořelého vraku auta. Podle našich informací se Honza polil hořlavou chemikálií a zapálil se. Pak se navíc zastřelil nelegálně drženou zbraní. Kde ji vzal, je nyní součástí vyšetřování.

Video Odtahovka odváží vrak shořelého auta. - Jana Ulrichová, Facebook
Video se připravuje ...

„Smrt devatenáctiletého muže vyšetřujeme jako sebevraždu,“ řekla Blesk.cz policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. V případu byla ovšem nařízena i soudní pitva. Detaily policie odmítá komentovat.

Honza byl vášnivý sportovec – hrál florbal a měl podle našich informací těsně před maturitou na střední škole v Mostě. Co bylo příčinou jeho jednání, zatím není jisté, někteří se domnívají, že se zabil kvůli nešťastné lásce. Důvěryhodný zdroj ale Blesk.cz řekl, že měl Honza problémy ve škole.

anonympeta ( 16. dubna 2016 07:51 )

Tento článek je vůči rodině a jeho přátelům krutý...!!! Děláte vše jen pro to, aby jste na svůj článek nahnali lidi, kteří pak komentují článek a vedou diskuzi o někom koho vůbec neznali..!!!! Honza nebral drogy a jeho problémy se hold rozhodl řešit tak, jak je řešil, ale to Vás neopravňuje k tomu, aby jste ho nazývali feťákem nebo alkoholikem nebo podobně..!! Video a fotky jsou hnusné a článek k tomu ještě hnusnější..! Momentálně jsem proti diskutantům, ale i proti autorovi tohoto článku..! Honza byl náš kamarád, přítel, syn, vnuk apod. a vy napíšete tohle...! Měli by jste se stydět!!!

lunatic ( 16. dubna 2016 05:28 )

Takže zemřel mlád a s nedokončeným vzděláním,ale současně i zapálený pro věc.

nick55 ( 15. dubna 2016 20:09 )

Smrt jakou si vybral je strašná, ale nesuďte ho. Musel být moc nešťastný a cítit se opuštěně, neviděl asi žádné řešení situace, kterou nezvládal. Nikdo nevíme co ho tomuto činu vedlo, tak nepište tak hnusné komenty. Je mi líto jeho nejbližších.

bizon_pepa ( 15. dubna 2016 19:42 )

Prostě závidíš, že ti mladí mají větší a víc možností než jsme měli za mlada my. Vždyť to tam přesně popisuješ.

vrahrychtar ( 15. dubna 2016 18:56 )

zjistil ze se mu libi kluci...obzvlast senator HarajiciPes...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání