Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hnilobný zápach trpěli celý rok: Při rekonstrukci našli mrtvolu!

Hnilobným zápachem trpěli celý rok: Při rekonstrukci našli mrtvolu! (Ilustrační foto)
Hnilobným zápachem trpěli celý rok: Při rekonstrukci našli mrtvolu! (Ilustrační foto)  (Autor: David Malík)
Autor: dce - 
14. dubna 2016
20:39

Více než rok snášeli obyvatelé paneláku na pražském Zahradním městě odporný hnilobný zápach. Při rekonstrukci domu narazili na mrtvolu muže v technickém zázemí výtahu! Ležela tam prý už od února 2015.

Rekonstrukce střechy minulý týden odhalila ostatky muže v technické místnosti výtahu panelového domu. Zápach už přitom mořil jeho obyvatele pořádně dlouho. Podle koronera tu ta mrtvola byla od února loňského roku,“ řekla jedna z obyvatelek serveru TN.cz.

Podle všeho se jednalo o bezdomovce, který si v místnosti udělal doupě. Když zemřel, nikdo se po něm nesháněl. Přítomnost těla ovšem prozrazoval nezaměnitelný zápach. „Hlavně loni v létě, jak byly ty vedra, tak to bylo hrozné,“ prohlásila sousedka.

I tak byla mrtvola objevena náhodou. „Někdo chytl za dveře, kdyby za ně nechytl, tak tam o tom ještě nikdo neví mnoho let,“ popsal správce domu. Muž podle policie nezemřel cizím zaviněním.

qwertina ( 15. dubna 2016 00:43 )

fotrpjotr ( 15. dubna 2016 00:38 )

To jsou důsledky Havlovi demokracie.

nick55 ( 14. dubna 2016 21:54 )

Barák tupců - včetně správce To to nikde nenahlásili, ať mi nikdo neříká, že policejní psovod by příčinu smradu nezjistil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání