Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Majitel ubytovny ve Stříbře opíjí a zneužívá dívenky: Jejich matkám pak odpouští dluhy

Majitel ubytovny ve Stříbře opíjí a zneužívá dívenky: Jejich matkám pak odpouští dluhy (ilustrační foto)
Majitel ubytovny ve Stříbře opíjí a zneužívá dívenky: Jejich matkám pak odpouští dluhy (ilustrační foto)  (Autor: Nový Čas)
Autor: dce - 
12. dubna 2016
11:11

Skutečně nechutný byznys rozjížděl majitel ubytovny ve Stříbře na Plzeňsku. Podle místních obyvatel si velmi zvláštním způsobem vybírá peněžité dluhy od ubytovaných matek malých dívek. Děti totiž opije a pak zneužije! Muž byl už obžalován.

Ubytovny plné sociálně slabých bývají častým cílem výjezdů policejních hlídek. Tentokrát se ale nejedná o rušení klidu či rvačku opilců. Majitel ubytovny ve Stříbře podle obžaloby zneužívá nezletilé děti!

Místní obyvatelé ovšem přišli s ještě více šokující informací – matky zneužitých dívek o všem věděly! „Měl si půjčovat na erotické hrátky sotva zletilé dcery a matkám za to odpouštět dluhy. Minimálně jednu patnáctiletou opil a pak jí to dělal,“ řekl serveru Krimi-Plzeň.cz jeden z místních.

„Holek bylo víc, a když to začalo praskat, začal je jak divej podplácet, prachů má dost. Pak ho policajti šoupli na vazbu, seděl od Vánoc doteď,“ dodal. Muž byl nedávno z vazby propuštěn a čeká nyní na soud na svobodě.

„Na základě zjištěných skutečností policejní komisař obvinil 60letého muže hned ze 4 trestných činů. Konkrétně ze znásilnění, podání alkoholu dítěti, ohrožování mravní výchovy dítěte a vydírání,“ uvedla policejní mluvčí.

Rodina dívky, která pochází ze Slovenska, se musela odstěhovat z ubytovny a odjet zpět domů. Dívky po zneužití totiž trpí silným traumatem.

salto ( 12. dubna 2016 15:12 )

Patnáctiletá cigoška už není žádná dívenka

pepisto ( 12. dubna 2016 12:51 )

V této komunite je běžné,že první na řadě při dospívání děvčat je otec,ale to soudy neřeší. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání