Oběšenou našel náhodný kolemjdoucí před lesem u obce Mšec kolem sedmé ráno. Tělo teprve třináctileté dívky viselo podle našich informací na stromě za chmelnicemi. Muž, který oběšenou našel, je stále v šoku.

Podle našich informací se jednalo o Nikolu M., která v Mšeci bydlela. Podle místních to byla milá a pohodová holka. Podobně o ní mluvili i spolužáci ze školy. Byla nekonfliktní a usměvavá, nikdo si nešviml ničeho zvláštního.

Policie ohledává místo činu a zjišťuje, zda dívka zemřela vlastní rukou, nebo zda šlo o násilný trestný čin. Na louce stojí modrý policejní stan, místo činu je obehnáno páskou – veřejnost policie drží v uctivé vzdálenosti. Na stromě, na kterém tělo viselo, je i myslivecký posed, je tedy možné, že se dívka vyšplhala právě po něm.

Podle místních tělo na stromě určitě není déle než jeden den - pár, který chodí podél lesa venčit své psy, zde byl před dvěma dny. "Určitě bychom si jí všimli," řekli Blesku. Dnes se kvůli velkému počtu aut místu vyhnuli. Z informací o nálezu mrtvé dívky jsou otřeseni.

Video
Video se připravuje ...

Tragédie na Rakovnicku: Tělo 13leté dívenky našli oběšené na stromě Aktu.cz

Fotogalerie
9 fotografií