Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Znepřátelené romské rodiny se porvaly v Krupce: Vytáhly mačety a tyče

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Archiv Blesku)
9. dubna 2016
18:56

V pátek večer tekla v ulicích Krupky krev. Dvě znepřátelené skupiny Romů si vyřizovaly účty. Na pomoc si vzaly mačety a tyče. Přestože zasahovaly desítky policistů, několik lidí skončilo v nemocnici.

„V ulici Havlíčkova došlo k vzájemné potyčce zhruba 20 osob, z nichž některé byly vyzbrojeny holemi a mačetami,“ uvedl pro iDnes krajský policejní mluvčí Daniel Vítek.

Konečné skóre hromadné brutální rvačky bylo 6 lidí v nemocnici a 3 lidé zadržení policií. O jejich obvinění se bude teprve rozhodovat.

Rvačka se odehrála v sociálně vyloučené lokalitě na sídlišti Maršov. Jedné rodině dokonce přijeli krýt záda příbuzní až z Děčína. Přes celý víkend budou na oblast dohlížet posílené policejní hlídky.

a-z- ( 9. dubna 2016 21:08 )

Cikánskej folklór.

ellenic ( 9. dubna 2016 21:03 )

Tušila jsem, že to byly Romové . Nova zprávu uvedla, ale dala jen ilustrační záběry. Takhle se umí chovat převážně toto etnikum, každý Rom má svoji pravdu a je papežtější než papež. Viděla jsem pořad z USA, romské svatby. Stejné zvyky, stejné tradice, když pěkné šaty, tak ty nejdražší a hodně nápadné, i barevné. Nevešla se kvůli obrovské sukni s velkou obručí a dvacetimetrové bohaté vlečce do limuzíny, nevadí z tahače udělali svatební vozidlo . Ale jinak znaky chování v určitým situacích, hlavně při konfliktech stejné po celém světě.

marti33 ( 9. dubna 2016 20:27 )

Romové jsou nám příkladem jak si hájí svoje zájmy. Jsou rasisti a vyplácí se jim to.

montevideo ( 9. dubna 2016 19:55 )

A kdo ten zápas pískal ?

kradu ( 9. dubna 2016 19:36 )

jak to řekl sládek cikán se provinil tím že už se narodil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání