Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Kluk (13) z Děčína se pokusil zavraždit svou 5letou neteř! Svlékl ji, zbil, kopal a přivázal ji ke stromu

Třináctiletý chlapec z Děčína chtěl zavraždit svou pětiletou neteř! Léčil se s psychickou poruchou (ilustrační foto).
Třináctiletý chlapec z Děčína chtěl zavraždit svou pětiletou neteř! Léčil se s psychickou poruchou (ilustrační foto).  (Autor: archiv Blesku)
Autor: ČTK, dce - 
7. dubna 2016
20:18

Policie vyšetřuje pokus o vraždu pětileté dívky z Děčínska. ČTK to potvrdila krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Z brutálního útoku na dítě je podle neoficiálních informací, které má ČTK k dispozici, podezřelý její třináctiletý příbuzný.

Případ se odehrál o uplynulém víkendu v Děčíně. „Krajští kriminalisté vyšetřují případ pokusu o vraždu dítěte nezletilou osobou. Vzhledem k věku a průběhu vyšetřování nebudeme sdělovat další informace,“ řekla Hyšplerová.

Podle TV Nova chlapec dívku vylákal k zahrádkářské kolonii v Boleticích na Děčínsku. Tam ji svlékl, zbil a zkopal a pak ji přivázal ke stromu. Zakryl ji větvemi, aby ji nikdo nenašel, a odešel. 

Dívka se ale dokázala osvobodit a nahá došla až mezi lidi. Všimli si jí místní, kteří na zahradě grilovali. Dali jí oblečení a vyslechli, co se jí stalo. Pak okamžitě volali policii. Dívka skončila v ústecké Masarykově nemocnici. Podezřelého kriminalisté zadrželi krátce po činu.

Chlapec se údajně léčil s psychickou poruchou. Policie ho poslala na psychiatrii do Bohnic, kde bude do rozhodnutí soudu. Je pravděpodobně, že ten ho pošle zpět do Boletic, ale tentokrát do detenčního ústavu pro mladé vrahy. Případ bude kvůli jeho věku odložen.

V Ústeckém kraji jde letos o druhý závažný případ, kterého se podle vyšetřování dopustil nezletilý. V únoru zavraždil v Teplicích svoji kamarádku čtrnáctiletý chlapec, uvedla tehdy policie.

pekaaaros ( 8. dubna 2016 17:08 )

Není už těch sedmáků a osmáků z psychickou poruchou nějak hodně? Víte co je zajímavý? Že když se ve 20. století kultura lidí rozrostla o nové medium jménem televize, jasně se stanovilo, co se v ní může vysílat a co ne. Teď nemyslím politický kecy atd, ale řeklo se, že krváky až v noci, péčko až v noci, sprostý slova moc ne a když jo, tak až v noci. Nek-rvilo to tak lidem hlavu. Teď přišel novej kulturní rozměr. Internet. Kterej u mláďat jasně předčí televizi. A co se nestalo? Péčko, i sadistický a brutální, kdykoliv si vzpomenete, sprostý slova v poledne, dopoledne i odpoledne, hrdinové jsou youtubeři, kteří se se slovníkem vůbec nemažou, hry ve kterých je krev na denním pořádku... Internet likviduje normálnost lidí. Jednou nás úplně zničí.

byvalyvoliccssd4 ( 8. dubna 2016 10:28 )

No také jsme nějak začínali. A jací z nás vyrostli charakterní socdemáci!

karllos.dc ( 8. dubna 2016 07:33 )

Boletice na Děčínsku jsou plné dětských vrahů v tzv. ústavu (volný pohyb možný) a invadních hnědočechů a matek rekordmanek

karllos.dc ( 8. dubna 2016 07:29 )

vůli! Blbko

jetotak ( 8. dubna 2016 07:02 )

Víme, co jsou zač, proč to sem píšeš?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání