Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nebezpečný muž v Plzni napadl svou tetu nožem: Bodl ji do břicha a do zad

Nebezpečný muž v Plzni napadl svou tetu nožem: Bodl ji do břicha a do zad.
Nebezpečný muž v Plzni napadl svou tetu nožem: Bodl ji do břicha a do zad.  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
4. dubna 2016
16:20

Nechvalně známý dům na Jižním předměstí Plzně se stal v neděli večer opět svědkem násilí. Mladý muž tu po hádce napadl svou tetu a pobodal ji do břicha a do zad. Žena přežila jen zázrakem.

Dům v Tylově ulici číslo 47 je často cílem policejních zásahů. Neobyvatelný dům je podle serveru Krimi-Plzeň.cz plný nepřizpůsobivých lidí a tomu také odpovídá časté násilí. Naposledy zde policisté i se záchrankou byli v neděli večer.

„Včera po půl deváté večer na chodbě bytového domu v Tylově ulici v Plzni došlo nejprve ke slovní rozepři mezi 23letým mužem a 54letou ženou. Slovní šarvátka přerostla ve fyzické napadení ženy ze strany mladého muže, ten poškozenou napadl nožem, bodl ji do břicha a do zad,“ uvedla mluvčí policie.

Mladík byl pod vlivem drog, se kterými má problémy podle místních už dlouho, dokonce se léčil. Nůž u sebe prý nosil pořád. Policisté mladíka zadrželi a zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví, je ale možné, že bude čin překvalifikován na pokus o vraždu.

byvalyvoIiccssd4 ( 4. dubna 2016 18:23 )

Zepředu i zezadu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání