Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Policie pátrá po sedmnáctileté Andree z Jihlavska: V sobotu zmizela z tanečního klubu

Policie pátrá po sedmnáctileté Andree z Jihlavska: V sobotu zmizela z tanečního klubu
Policie pátrá po sedmnáctileté Andree z Jihlavska: V sobotu zmizela z tanečního klubu  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
4. dubna 2016
13:07

Policie vyhlásila celostátní pátrání po sedmnáctileté Andree Tománkové z Jihlavska. V sobotu po 22:30 vyšla z tanečního klubu v Mrákotíně, ale zpátky se nevrátila a doposud o sobě nedala vědět.

Policisté už po ní pátrali v Mrákotíně a okolí, u příbuzných a kamarádek, prověřovali zdravotnická zařízení i nádraží. "Lidé, kteří o dívce něco vědí, by se měli přihlásit na tísňové lince 158," uvedla mluvčí krajské policie Jana Kroutilová.

Dívka v sobotu odešla ze zábavního podniku mezi 22:30 a 23:00. Nejdřív po ní pátrali blízcí příbuzní. Na policii se obrátili v neděli odpoledne.

Pohřešovaná dívka měří 163 centimetrů, je hubené postavy. Má zelené oči a rovné středně dlouhé vlasy upravené na mikádo a obarvené na hnědočerveno. Na pravé paži má výrazné mateřské znaménko ve tvaru devítky. Na sobě dívka měla černé legíny, bílé tílko, černé triko s bílým nápisem, černou bundu a botasky. Na krku měla silný řetízek ze žlutého kovu.

Policie pátrá po sedmnáctileté Andree z Jihlavska: V sobotu zmizela z tanečního klubu Policie pátrá po sedmnáctileté Andree z Jihlavska: V sobotu zmizela z tanečního klubu | Policie ČR

fotrpjotr ( 4. dubna 2016 15:33 )

Asi svrbí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání