Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pár minut po rozsudku nad Nečesaným: Muž postávající na chodbě vytáhl „důkaz“ neviny!

Autor: ljš - 
1. dubna 2016
19:46

Na Facebooku psal věci, které mohl znát jenom pachatel! Tak odůvodnil soudce jednu ze skutečností, které podle něj z Lukáše Nečesaného dělají pachatele pokusu o vraždu kadeřnice v Hořicích. Po vynesení rozsudku ale před jednací síní vystoupil mladík, který tvrdí, že o přepadení Nečesanému řekl on.

K překvapivému vyjádření se Lukáš Č. odhodlal na chodbě královéhradeckého soudu několik minut po vyhlášení rozsudku. Poté, co jak státní zástupkyně Lenka Faltusová, tak soudce Jiří Vacek prohlásili jako jeden z hlavních důkazů facebookovou konverzaci.

„Od 20:40 komunikoval ve smyslu, že tu paní někdo přepadl a okradl, to nemohl vědět nikdo, jen pachatel. V době, kdy tam policisté přijeli, tak se vůbec nevědělo, co se tam stalo. Mohlo jít o nějaké zranění té paní, sexuální motiv nebo cokoli jiného. A o tom, že mohly zmizet peníze, se policisté dozvěděli až od syna poškozené, kterého na místě vyslýchali,“ uvedl soudce.

Lukáš Č. ale tvrdí něco jiného. „Já jsem Lukášovi psal, že mi říkala babička, že jí volala máma, že přepadli kadeřnictví, a říkali jsme, že se tam půjdem podívat... Věděl to ode mě,“ řekl na chodbě s tím, že takto ale vypovídal i na policii. „Ve spise je nejen výpověď tohoto svědka, ale i ta konverzace, která toto dokládá,“ řekl Blesk.cz otec Lukáše Luděk s tím, že státní zástupkyně i soud tato fakta ale záměrně ignorují.

Video VIDEO: Otec Lukáše Nečesaného považuje odsouzení svého syna za osobní mstu soudce a státní zástupkyně. - Lucie Šulcová
Video se připravuje ...

Lukáš Nečesaný byl v pátek v obnoveném procesu odsouzen znovu ke 13 letům vězení, proti čemuž se na místě odvolal. Do vazby, kterou pro něj žádala obžaloba, ho ale soudce Vacek neposlal, protože podle něj není důvod pro obavy, že by se Nečesaný soudu vyhýbal, když to nedělal dosud.

Dění v soudní síni bylo během vyhlašování nabité emocemi, rodina Nečesaných dokonce předčasně opustila jednací síň. Více v online reportáži ZDE››

sadia ( 4. dubna 2016 09:55 )

No to je taky zajímavý. A vlastně když k té kadeřnici chodil pravidelně,tak věděl jaká je otvírací doba. Proč tedy šel těsně před zavírací dobou? 

dynicka ( 3. dubna 2016 13:56 )

 Tak mě napadlo,proč se šel Lukáš ostříhat před zavírací dobou,když byl ,jak ho ukazovali v televizi ostříhaný na krátko? Přece když jsem ostříhaný na ježka tak nejdu k holiči,jedině že by chtěl dohola a to nechtěl protože má pořád stejný účes.No to mi taky hlava nebere.Přemýšlel někdo o tom?

la.ma ( 2. dubna 2016 15:40 )

tak třeba Velikonoce hned jak přišly, nadávali ostatním, že jsou hlupáci....

rumungro ( 2. dubna 2016 14:32 )

Soudce,podle mě,neuvalením vazby na odsouzeného pachatele násilného tr. činu, nadržuje spíše Nečesanýmu,než aby se mu mstil.

velikonoce ( 2. dubna 2016 14:21 )

Ja si myslim ze kdo tady nadava druhemu ...je hlupak...at si to precte ten kdo se neumi chovat...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání