Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nechtěla už mít s Moravanem sex, tak matku tří dětí rozsekal nožem!

Nechtěla s ním už mít sex, tak matku tří dětí rozsekal nožem!
Nechtěla s ním už mít sex, tak matku tří dětí rozsekal nožem!  (Autor: Jiří Nováček)
Autor: jn - 
30. března 2016
15:15

Žárlivost, posedlost a šílený vztek stojí za vraždou, která vloni v červenci otřásla Příměticemi na předměstí Znojma. Číšník Ondřej Šmedek (39) tam v rodinném domku rozsekal nožem Leonu H. (†46), matku dvou malých holčiček a dospělého syna. Šmedkovi hrozí doživotí, ženu sprovodil ze světa zvlášť trýznivým způsobem.

„Kvůli ukončení sexuálního vztahu ze strany ženy na ni v jejím domě vystřelil plynovou pistolí. Pak jí zasadil nožem s dvanácticentimetrovou čepelí pětadvacet bodnořezných ran,“ popsala bestiální řádění vraha žalobkyně. Zmasakrovaná oběť zemřela na místě.

Šmedek se k vraždě Leony přiznal. „Byl jsem nalezen na místě činu, podle důkazů je zřejmé, že jsem ji usmrtil. Je mi to líto a omlouvám se za její smrt,“ četl výpověď třesoucím se hlasem vrah. „Od chvíle, kdy jsem vypálil, si ale nepamatuji, co se mezi mnou a Leonou stalo,“ řekl.

Šmedek má za sebou násilnou trestnou činnost, jejíž intenzita se stále stupňovala. „Nedokázal bych ale zabít. Mé myšlenky patří Leoně a vzpomínám na ni každý den. Po odpykání trestu bych chtěl jít na hřbitov, kde je Leona pochovaná. Tam bych vyjádřil lítost a omluvil se jí,“ tvrdil.

Video  Nechtěla s ním už mít sex, tak matku tří dětí rozsekal nožem!  - Jiří Nováček
Video se připravuje ...

Do ženy, kterou brutálně zavraždil, byl prý zamilovaný. „Myslel jsem pořád jen na ni. Bez ní jsem měl deprese. Ona mne asi taky milovala, ale stýkala se i s jiným,“ prohlásil. A tím si Leona podepsala rozsudek smrti.

Poslední SMS, kterou poslala oběť na rozloučenou svému vrahovi: „Štěstí člověka a spokojený život se takto získat nedá. Vím, že v hloubi duše nechceš dělat špatné věci. Dokážeš najít štěstí i beze mne.“

Vyučený kuchař Ondřej Šmedek pracoval před vraždou jako číšník v hotelu v Přibicích. Je nejstarší ze tří bratrů, pochází z Nového Města na Moravě. Má nemanželskou dceru (12). Podle vlastních slov trpí údajně neléčitelnou poruchou psychické nestability. Odsouzený byl devětkrát – za násilnou trestnou činnost.

Nela12 ( 8. listopadu 2017 16:52 )

Tenhle článek je z 95% lež!😭 Jsou to už 2 roky a pořád to hrozně bolí😭😭😭😭😭😭😭 Hajzl jeden zasloužil by chcípnout😤😥😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

svetla40 ( 1. dubna 2016 12:57 )

doufám,že dostane doživotí škoda,že není trest smrti . NÁLEŽEL BY MU VRAHOVI

moiaza ( 30. března 2016 15:57 )

 Pravda a láska vítězí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání