Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bezohledný řidič srazil v Praze chodce a ujel: Muž (†28) zraněním podlehl

Dopravní nehoda
Dopravní nehoda  (Autor: Policie ČR)
Autor: lm - 
28. března 2016
12:57

Srazil chodce a nechal ho umírat. Policisté pátrají po bezohledném řidiči, který v neděli v Praze 8 srazil chodce a od nehody ujel. Muž zraněním podlehl. Vyšetřovatelé hledají svědky smrtelné nehody.

Dopravní nehoda se stala před osmou hodinou večer v Sokolovské ulici na Praze 8. Zatím neznámý řidič s nezjištěným vozidlem v blízkosti křižovatky Švábky srazil chodce, který se pohyboval po komunikaci. Bezohledný řidič od nehody ujel.

K místu nehody ihned vyjeli policisté, ale chodci už nedokázali pomoci. „Osmadvacetiletý chodec vlivem střetu utrpěl zranění, kterým i přes poskytnutou resuscitaci na místě podlehl,“ uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Případem se nyní zabývají kriminalisté z oddělení vyšetřování dopravních nehod. Řidiči hrozí obvinění z usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem, za což v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

Policisté nyní vyhodnocují kamerové záznamy a hledají svědky. „Prosíme proto každého, kdo má nějakou informaci k této nehodě, ať se ozve na linku 158,“ dodal mluvčí.

dylina ( 28. března 2016 15:33 )

Jak jste přišel na to,že chodec je beztrestný?Přinejmenším to bude spoluúčast na nehodě.To hovado řidič ale zabil a ujel!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání