Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opilý otec zabil v dodávce manželku a syna (†5). Matka musela vědět, že je nalitý, rozčilují se známí

Autor: shp, kaj - 
27. března 2016
16:41

Myslel si, že když si o Velikonocích přihne a usedne za volant, nic se nestane. Do dodávky vzal proto nezodpovědně svou manželku a dvě děti. U Skřípova na Opavsku však ztratil opilec za volantem kontrolu nad svým vozem a narazil s ním do stromu. Jeho manželku a pětiletého syna to stálo život.

K autonehodě došlo kolem deváté hodiny ranní. Manželka a pětiletý syn byli na místě mrtví. Přivolaní záchranáři jim již nedokázali pomoci. Opilec vyvázl z autonehody s lehkými zraněními. Hospitalizován byl ve Fakultní nemocnici Ostrava.

Jeho druhý syn (3) byl do stejné nemocnice transportován helikoptérou záchranářů. Po celou dobu byl při vědomí a plakal. Už nikdy neuvidí svou maminku ani malého brášku. A to všechno kvůli alkoholismu svého nezodpovědného otce.

Tomu podle policejní mluvčí Daniely Vlčkové naměřili strážci zákona při dechové zkoušce více než jedno promile alkoholu. Nad počínáním jeho i manželky se podivují sousedé, známí i lidé z okolí, kde rodina bydlela.

Podle nich muselo být matce dětí jasné, že je její muž opilý, a hazardovala tak s jejich životy. „Otec je ho**do, že sedl ožralý za volant, ale blbá je i matka, která riskovala život dvou dětí, protože musela vidět, že je namol,“ napsal jeden ze známých na Facebooku.

Proč s ním ta p**a lezla do auta? Děcko lituju, to tu šílenost rodičů zastavit nemohlo,“ napsala další žena. „Proč lezou ženské s ožralým do auta. To musela vědět,“ přitakal další uživatel sociální sítě.

pandrholc ( 13. dubna 2016 07:56 )

Za pár týdnů bude to auto v Esách. Garážované, po prvním majiteli, top stav

soorry ( 28. března 2016 14:50 )

Litovat můžete jen to dítě co přežilo, jak mu vysvětlit vinu otce. Výčitky toho chlapa co to zavinil?? Je to divné, že žena mu nezabránila v jízdě, mohla být taky pod vlivem, a nebo takto už jeli vícekrát, z obce do obce, po okresce a ráno, to riskli.

soorry ( 28. března 2016 14:43 )

Už ta cesta je tam hnusná, úzká, zatáčky, stromy u samé krajnice, a když ty stromy prosvěcuje slunce, tak to bliká jak na diskotéce. To auto není dodávka, ale kombi, v dodávce jsou jen 2 místa k sezení, a pak je ložní prostor. To auto je Toyota Yaris Verso.

kuniksicht ( 27. března 2016 21:19 )

 u zprav tohoto tipu je me lito pouze tech deti, co se nemohou rozhodnout zda nasednout ci nikoliv. oba rodice jsou kreteni a matka jeste vetsi, protoze s temer 100% jistotou vedela, ze fotr chlastal

almr ( 27. března 2016 21:07 )

#‎MIMOŘÁDNÁ‬ ‪#‎ZPRÁVA‬! ORBÁNOVA VÝZVA K ODPORU! https://www.facebook.com/czech.WeAreHereAtHome/videos/1544756915825271/?fref=nf

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání