Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Sňatkový podvodník předstíral smrt, teď zemřel doopravdy

Autor: shp - 
25. března 2016
20:45

Je naživu, nebo ne? Sňatkový podvodník Miroslav J. se vydával za Řeka, který prý v USA pracoval jako neohrožený bodyguard. Jeho sladkým řečem naletěla Jana (41) z Olomouce, která mu nakonec půjčila 400 tisíc. Když přišla na to, že lže, tak se s ním rozešla. On pak dokonce předstíral, že zemřel. Žena však své peníze už nikdy neuvidí. Podvodník totiž zemřel a tentokrát to vypadá, že skutečně.

Toužila po lásce, a tak využila internetové seznamky, kde se po čase seznámila s Miroslavem, který jí o sobě namluvil neskutečné báchorky. Muž tvrdil, že je Řek, který pracoval 20 let ve Spojených státech jako bodyguard. Jeho dcera prý dokonce měla studovat na Harvardu.

Ženě z Olomouce se to nezdálo, a tak ho poprosila, aby jí ukázal rodný list. Jenže i na tohle byl podvodník připraven a vytáhl falzifikát. „On mi ho ukázal, opravdu tam měl jméno. Měl tam i datum narození, které mi řekl – 1.1. 1969. Byla tam ta jeho maminka, teď já nevím, Antonie Konstantinis. Tím pádem jsem si řekla rodný list je rodný list – prostě je to pravda,“ řekla podvedená žena v Krimi zprávách TV Prima.

Po pár měsících ji podvodník požádal o 400 tisíc korun jako půjčku. A ona souhlasila, čehož bude do smrti litovat. Později totiž zjistila, že mu chodí SMSky od různých žen, kterých má evidentně více. Pak nalezla jeho doklady a zjistila, že rodný list byl zfalšovaný. Jana ho ihned vyhodila na ulici. Jenže on dál mystifikoval a vydával se za svého kamaráda.

Tvrdil, že zemřel, a dokonce jí poslal falešné fotky z pohřbu. V pořádně americkém stylu. Jenže ani to nebyla pravda. Muž chtěl jenom hrát svou smrt, aby nemusel vracet dluh. Jenže pak se o něj začala zajímat policie. Spravedlnosti však na něj teď už bude krátká. Skutečně totiž zemřel. „Policie uvedený případ odložila, a to z důvodu úmrtí podezřelého muže,“ řekla policejní mluvčí Jitka Dolejšová.

byvalyvoliccssd4 ( 26. března 2016 13:53 )

Přesně věděl, co na slepice platí. Pozdravujte Avon-lady

prycsvladou ( 26. března 2016 12:45 )

dobře ji tak kra-ve kdyz nepozna cigána od řeka,cigosi smrdi pižmem jako opice

oldedek ( 26. března 2016 12:41 )

Jak někdo nemůže na první pohled cikána jako "repu" - odkud ta slečna přijela ?!?

pepen ( 26. března 2016 11:01 )

Tohle mě strašně rozesmálo-O Češích se mluví, že se tu živí poctivou prací!!!Omlouvám se těm poctivým a slušným.Ale určitě 50% Čechů-je zloděj,podvodník a tunelář!!!!A může někdo tvrdit,že to není pravda!!!!! Kde jme mohli být-kdyby ty podvodníci a bezpáteřní zloději tu nebyly!!!Teď jsme díky politiků a těm ostatním-tam kde být nechceme!!!!A tento národ jen umí urážet tmavý-nezastávám si je,ale trochu přemýšlejte!!!Němci a Rakušani i Holanďané o nás Češích mluví,jako o póvlu zlodějským!!Po revoluci v těchto zemích Češi vykrádali byty,kradli auta-nezdá se mi,že jsme elitní národ!!!

pepen ( 26. března 2016 10:50 )

Ty idiote neandrtálskej-to musíš házet všechny do jednoho pytle!!!Znám dost lidí s tmavou pletí a zdaleka nejsou tací,jako 50% Čechů-zloději, podvodníci!!!!Co se stalo v Česku od roku 1990-rozkradli to tady vytunelovali a dodnes kradou a podvádí!!!!Píše někdo-,,Mrtvej Čech dobrej Čech,,!!!Takto může uvažovat jen totální imbecil s IQ-10.To asi budeš!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání