Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nečesaný exkluzivně: Soudce je spřažený s obžalobou, znovu mě odsoudí na 13 let

Autor: dce, ljš, František Prachař - 
25. března 2016
05:00

V exkluzivním rozhovoru přímo po soudu Lukáš Nečesaný spolu se svým otcem prozradili, co jste u soudu slyšet nemohli. Věčné lži odsouzeného Fundy, podpora jeho bývalé ženy a babičky, zatajování důkazů obžalobou. Případ pokusu o vraždu, ze které je Lukáš obviněn, je stále více zamotaný!

Lukáš Nečesaný stanul opět před soudem a ani v pátek to nebylo naposledy. Čtení několika výpovědí Lukášových spolužáků a zejména pak nakonec čtená i osobní výpověď Lukášova spoluvězně Jiřího Fundy doslova otřásla sálem. Funda, který je odsouzený za brutální vraždu mladé Elišky, totiž tvrdil, že se mu Nečesaný k napadení kadeřnice v Hořicích přiznal. To ale sám Nečesaný tvrdě popírá.

„Nechápu, proč na mě útočil. Celou dobu byl na mé straně. Ze strany policie muselo dojít k nějakému nátlaku,“ řekl Lukáš exkluzivně Blesku hned po soudu. Už v soudní síni ale Fundův výslech zpochybnil tím, že sám Funda si ve své krátké výpovědi protiřečil.

„Takový člověk nemá z mého pohledu co ztratit. Jeho výpověď byla natolik zmatená a nejistá tím, co vlastně slyšel od Lukáše, že to bylo jak pěst na oko,“ prohlásil Lukášův otec.

Ale nebyl to jen Funda, kdo Lukášovi podle něj fandil. „Matka a babička pana Fundy jsou jedny z našich nejvěrnějších fanynek,“ prozradil Lukášův otec.

On sám v celém soudu už vidí jen jednu velkou frašku. Obžaloba sama pochopila, že výpověď kadeřnice už nemůže být brána vážně, a tak hledají jakýkoliv jiný možný důkaz. „Soudce i státní zástupkyně vědí, že selhali, a dělají co proto, aby zachovali své ego a svou profesní čest.“

„Tím směrem, jakým předseda soudu a paní státní zástupkyně vedou tento případ... ve spolupráci, se můžeme domnívat, že určitě padne nějaký rozsudek. Padne znova těch třináct let,“ prohlásil smutně Lukáš.

Jak to s Lukášem dopadne, se dozvíme již brzy – soud odročil jednání na 1. dubna, kdy plánuje vyslechnout závěrečné řeči a vydat rozsudek. Ať už to ale dopadne jakkoliv, je téměř stoprocentně jisté, že se alespoň jedna ze stran odvolá a kolečko soudních jednání začne nanovo.

Video  Rozhovor s Nečesaným  - Lucie Šulcová
Video se připravuje ...

ajam ( 2. dubna 2016 18:55 )

Tak vzhledem k tomu,že začala nový život v Americe a přes fb sprostě útočí na každého,kdo si dovolí napsat vlastní názor....si to lze lehce domyslet...

ajam ( 2. dubna 2016 18:22 )

ten nikdy makat nebude....za maturitu mel dostat soukrome fitko...

ajam ( 2. dubna 2016 18:02 )

 koukam diskuse rodiny Necesanych

babisovakobliha007 ( 29. března 2016 16:46 )

Závist? Co je tu k zavideni? A babičku Fundy sem vůbec netahejte. Ta s vrahem sympatizuje a vinu svádí na oběť.

1234562016 ( 29. března 2016 16:06 )

 Paní kadeřnice Lukáše poznala až po návštěvě pana Jušty..Opravdu náhoda..Tím jak jsou pan soudce a pan Jušta zaujatí proti Lukášovi, opravdu nemá meze..Ještě horší je snad fakt, jací jsou lidi..Taková nenávist, jen ze závisti je fakt moc..Jsem přesvědčen, že Lukáš neměl ani důvod to udělat, jasně měl nějakou minulost, tak proč toho nevyužít, přece lidi tomu uvěři, že to udělal..JE MI Z VÁS ZLE! Fundovi babičce a jeho expřítelkýni nevěříte, ale vrahovi který ubodal několikrát mladou slečnu, a za přislíbení lepších podmínek ve vězení věříte?!? Uvědomte si, že existují důkazy- konkrétně dopisy, kde Funda píše, o tom, že je přesvědčen o Lukášovi nevinně!!! Tak se trochu zamyslete, než tady začnete psát, nenávistný až odporný zprávy na urovni závistivých parchantů.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání