Lucka odešla 14. března ráno do školy, tam ale nedorazila a od té doby ji nikdo z jejích blízkých neviděl. Dívka o sobě ani nepodala nikomu žádnou zprávu. Do dnešního dne se ji nepodařilo najít.

Bohužel to není poprvé co Lucka utekla, nikdy ale nebyla pohřešovaná tak dlouho. "Utíkala vždycky s klukama," řekl Blesk.cz její tatínek Jiří. "Jsem v kontaktu s jejími kamarády i přes Facebook, ale nikdo o ní neví."

Při jednom z posledních útěků našli Lucku v Rudné u Prahy u kamaráda. Utekla, když jela k babičce – doma dokonce nechala dopis na rozloučenou. "Určitě bude v Praze, maximálně střední Čechy," prohlásil otec. I minule ji policisté našli v Praze, kde si jí přitom mohl všimnout někdo z kolemjdoucích. Policii ale nikdo neupozornil.

Lucka je drobnější postavy, má přibližně 150 cm, má hnědé rovné vlasy po ramena a hnědé oči. Na horních zubech má rovnátka s růžovými gumičkami. "Naposledy byla oblečená do tmavě modré bundy s kožíškem kolem kapuce a modrých riflí. Na nohou měla černé boty značky Nike a u sebe černou kabelku. S sebou si také vzala černou prošívanou bundu do pasu a černé legíny," uvedl policejní mluvčí Jan Daněk.

Pokud máte o zmizelé Lucce jakékoliv informace ozvěte se na linku 158 nebo na náš email tip@blesk.cz. Jakékoliv informace předáme rodičům a policii.

Fotogalerie
9 fotografií