Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Byl agresivní, jednou mě i chytil pod krkem, tvrdí Nečesaného spolužačka

Autor: dce - 
24. března 2016
19:10

Čtvrteční soud s Lukášem Nečesaným se nesl v duchu dramatických odhalení! Jeho spoluvězeň tvrdil, že se mu mladík k pokusu o vraždu přiznal. A i Lukášovi bývalí spolužáci ve výpovědích šokovali. Lukáš prý nebyl žádné neviňátko!

U soudu stanul už poněkolikáté, a ačkoliv byl už jednou pravomocně odsouzen, jedná se znovu o jeho vině. Je řeč o Lukášovi Nečesaném, který podle obžaloby přepadl kadeřnici v Hořicích na Jičínsku a pokusil se ji zabít. Dřevěným předmětem – patrně polenem – ji měl praštit do hlavy. Žena přežila, ale na útok se nepamatovala.

Přesto Krajský soud poslal do vězení Lukáše. Nejvyšší soud ale jeho rozhodnutí zrušil a Lukáš byl volný. Ani ve čtvrtek, kdy se konalo zatím poslední jednání, senát o vinně mladého studenta nerozhodl. Na povrch ovšem vyšlo několik šokujících skutečností.

Jedním ze čtených důkazů byly i výpovědi Lukášových spolužáků. Ze začátku to pro něj vypadalo dobře: "Byl to takový ňouma, nic neničil, nepral se," tvrdil jeden spolužák. Jenže pak začalo přituhovat – další tvrdili, že Lukáš občas nekontrolovatelně vybouchl vzteky – jednou dokonce rozbil svůj vlastní tablet, když s ním praštil o stůl.

Jenže to nebylo všechno... "Nečesaný mě chytil pod krkem, byl agresivní, výbušný. Ve většině případů bylo jeho chování neopodstatněné," četl soudce výpověď mladé slečny, která chodila s Lukášem do školy.

O Nečesaném se navíc po škole také neslo, že bere drogy. Mnoha spolužákům také nešla do hlavy jeho finanční situace. "Měl problémy, aby platil zálohy na maturitní ples, což bylo asi 300 korun měsíčně," říkal jeden. "Neplatil zálohy na maturitní ples – učitelka ho musela upozorňovat," tvrdila další spolužačka. "Říkalo se, že má problém s drogami a že mu táta proto přestal dávat peníze. Peníze mu ale dávala babička, na školu a tak," řekl u výpovědi další student.

Soud byl ve čtvrtek odročen a bude pokračovat 1. dubna. Tentokrát přijdou na řadu závěrečné řeči a rozsudek.

lepabrena ( 26. března 2016 10:58 )

Rodiče Nečesaného se snaží, protože jim policie kvůli úplatkům obstavila jejich dva činžáky a jednu vilu, které si pořídili z tunelování nemocnice, takže zbylou ještě jednu vilu přepsali na Nečesaného a také další zbylý majetek. Vypečená rodinka- rodiče zloději a tuneláři, babička lhářka a podvodnice, vnuk feťák a skorovrah. Ale stejně se divím, že mu táta nekoupil už dávno maturitu, maturovat v 25 letech na denním studiu u střední školy v dnešním Absurdistánu, když většina maturantů je funkčně negramotná a nepřečte si ani noviny a školy dostávají finance na provoz podle počtu žáků takže vezmou doslova každého, maturovat v 25 letech je ostuda. Připomíná mě to příhodu, kdy jsem potkala Cikána, který jinak jezdí okolo samoobsluhy na koloběžce- tentokrát jsem ho poslala s dívkou a v kočárku byl jeho syn- on- v 17 letech studuje na Praktické škole- jinak Zvláštní škola. Škola mu nejde, číst a psát se dosud nenaučil, ale souložit ano.

kamcerka ( 26. března 2016 09:57 )

Rodiče toho hnusného zmetka od pohledu, se snaží co můžou. Zavřít a už se těším až bude soud s jeho fotrem a půjde sedět k vykutálenému synačkovi.

jetotak ( 26. března 2016 07:39 )

 U "věrohodné" ex vypovídajícího vězně diskuze chybí- proč??

ivoadler ( 25. března 2016 09:10 )

Kdyby jen to! Ještě mi strčil prst do ku.ndy.

peecek ( 25. března 2016 00:44 )

 Zparchantělýho a zkaženýho zmetka, nechaly papínek a matinka ostříhat, nasadily brejličky a oženili ho spipinkou která se nechala koupit. ...a rázem je z něj doslova andílek?!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání