Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Prý chtěl unést dítě: Rozzuřený muž ale jen nadával kálející kočce

Prý chtěl unést dítě: Rozzuřený muž ale jen nadával kálející kočce
Prý chtěl unést dítě: Rozzuřený muž ale jen nadával kálející kočce  (Autor: profimedia.cz)
Autor: dce - 
23. března 2016
23:16

Drama se odehrálo v pondělí v Tachově. Z údajného únosu se vyklubalo drobné nedorozumění nad kálející kočkou. Bizarní příběh dal ale vzniknout fámě, kvůli které místní rodiče začali bedlivěji hlídat své děti.

Zamotaný příběh se vskutku strhujícím koncem se odehrál v Tachově v pondělí. Dva muži seděli v ulici Na Stráni v autě. Přes cestu jim přeběhla kočka, kterou jeden z mužů už delší dobu podezříval, že mu chodí kálet na zahradu.

A ukázalo se, že měl pravdu. Kočka se vyhoupla na plot a hurá do zahrady. Majitel pozemku na ni začal troubit, ale to kočku vůbec nerozhodilo a začala vykonávat potřebu. To už muže naštvalo a vyběhl z auta a kočce začal drsně nadávat.

V tu chvíli šla kolem desetiletá holčička, která podle serveru Krimi-Plzeň.cz zrovna telefonovala s maminkou. Asi jí popsala, co zrovna vidí – muže, který v autě troubí, pak zuřivě vybíhá ven, křičí a nadává a blíží se k ní.

Maminka z toho vyvodila, že by muž mohl dívence ublížit, a zburcovala policii. „Tachovští policisté přijali kolem 13:00 hod. oznámení o údajném pokusu únosu dítěte ze strany dvou mužů, ke kterému mělo dojít v Tachově v ulici Na Stráni. Po příjezdu na místo policisté zjistili, že se jednalo o shodu událostí, které v 10letém dítěti vyvolaly pocit, že je chtějí muži unést,“ popsala situaci mluvčí policistů.

„Policisté ztotožnili údajné únosce, kteří vyčkali na místě do příjezdu hlídky. K tomu jeden z nich uvedl, že v reakci na zvíře, které mu chodí kálet na zahradu, vyběhl ven z vozidla, poté, co několikrát na zvíře zatroubil. Přestože se vše vysvětlilo, Tachovem se již nese fáma o únosu dítěte,“ dodala mluvčí. Policisté veřejnost uklidňují, že k únosu nedošlo a strach není na místě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání