Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drama v Plzni: Psychicky nemocná žena vnikla do školky

Žena vnikla do 33. mateřské školy v Kyšické ulici.
Žena vnikla do 33. mateřské školy v Kyšické ulici.  (Autor: Foto www.ms33plzen.cz)
Autor: ljš - 
23. března 2016
13:23

Děsivé vzpomínky na útok schizofreničky Barbory Orlové ve Žďáru nad Sázavou znovu ožívají! V Plzni v pondělí ráno vnikla do jedné z mateřských školek mladá psychicky nemocná žena. Žádnému dítěti se naštěstí nic nestalo.

Žena, z jejíhož chování bylo patrné, že je psychicky nemocná, se nejprve pohybovala po plzeňské části Doubravka, ale pak se vmísila do davu rodičů s dětmi a dostala se do budovy 33. školky v Kyšické ulici.

Proklouznout se jí podařilo až do kuchyně, odkud podle serveru Krimi Plzeň odmítala odejít. Zaměstnanci ženu naštěstí dokázali uklidnit a po nějaké době vyvést ven. Tam si ji již přebrali policisté a zdravotníci. Žena byla následně převezena na psychiatrii.

Vedení školky se teď snaží zlepšit bezpečnostní opatření. „Prosíme rodiče, aby v případě pohybu neznámé osoby v prostorách mateřské školy nahlásili tuto skutečnost zaměstnancům zařízení. Děkujeme,“ píše se na stránkách školky.

 

takytaky ( 23. března 2016 14:06 )

U nás ve školce se do mluvícího zařízení na zvonku ozvete "tady děda" a už vás pustí sž do herny. Proto nás vždy rozesmějí reportáže o absolutně zajištěných školách! Ha, ha, ha.

Lucio1 ( 23. března 2016 13:52 )

 Tak když vnikla do kuchyně, mohli ji vzít sekáčkem mezi oči..Příště to taková legrace být nemusí a pokud je psychicky nemocná tak nemá co pobíhat po městě..

belcev ( 23. března 2016 13:47 )

A vecer se bude Chovanec vychloubat jak policie zabranila maleru

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání