Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Smrt za volantem na Nymbursku: Taxikář naboural do hřbitovní zdi

Tragická dopravní nehoda na Nymbursku připravila o život taxikáře, který během páteční noci v Poděbradech narazil autem do rodinného domu. (Ilustrační foto)
Tragická dopravní nehoda na Nymbursku připravila o život taxikáře, který během páteční noci v Poděbradech narazil autem do rodinného domu. (Ilustrační foto)  (Autor: Policie ČR)
Autor: haj - 
19. března 2016
09:45

Tragická dopravní nehoda na Nymbursku připravila o život taxikáře (†55), který během páteční noci v Poděbradech autem čelně narazil přímo do rodinného domu. Proč řidič náhle vyjel ze silnice, je zatím v šetření policie.

Šofér červené octavie, která byla označená jako vůz taxislužby, čelně narazil kolem 23:00 přímo do zdi židovského hřbitova v Bílkově ulici. Ve vozidle jel v tu dobu sám. Na místo vyjely všechny složky záchranného systému, řidiči však již nemohly pomoci. Na místě podlehl těžkým zraněním, která při nehodě utrpěl.

Policisté nyní vyšetřují, proč k tragédii došlo. Roli mohl hrát alkohol, ale také například zdravotní obtíže taxikáře nebo technická porucha auta. Dle značného poškození přední části vozu se zdá, že muž jel vyšší rychlostí než povolenou padesátkou.

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání