Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mami, udělal jsem něco špatného, ublížil jsem přítelkyni, řekl vrah Elišky po vraždě

Autor: dce - 
10. března 2016
20:28

Daniel (14) se k vraždě nebohé Elišky (†13) přiznal hned ráno po činu své matce. Prohlásil, že ublížil své přítelkyni, se kterou chtěli strávit valentýnské rande v zahradní chatce jeho rodičů v Teplicích. Daniel ale dívku ubodal a ráno uprchl k další dívce, kterou měl v plánu zabít!

To jaký Daniel vlastně je, ilustruje hned celá řada událostí z jeho života. Před dvěma roky s kamarády vykradl diskotéku, pak strčil kamaráda do výtahové šachty, rozřezal matce kočku. Tyhle události své matce vysvětloval tak, že mu "mr*lo v kouli". Daniel se také nožem řezal do kůže a i podle učitelů bylo jeho chování zvláštní.

"Chodil se sklopenou hlavou, nikoho nezdravil, při zkoušení stál bokem k učitelům, odpovídal na otázky a vůbec se na nás nedíval. Když tak nad tím přemýšlím, já vůbec nevím, jaké má oči, nikdy se nikomu nedíval do očí," uvedla podle deníku MF Dnes jedna z učitelek.

Vše vyvrcholilo už týden před vraždou, když se své matce chlubil: "Měl jsem senzační sex." Matku poté uklidnil, že to bylo s jistou Maruškou, které je 15 let. Ve skutečnosti šlo ale o Elišku. A právě s ní si chtěl udělat valentýnský večer v noci z pátku na sobotu, takže si půjčil klíče od zahradní chaty.

Eliška se doma vymluvila, že přespí u kamarádky a vyrazila k Danielovi. Ten ji ale pětkrát bodl do krku a nechal ji ležet na podlaze mezi stolem a rohovou sedačkou. Ráno pak matce řekl: "Mami, udělal jsem něco špatného, ublížil jsem přítelkyni."

Když chtěla matka vyrazit do chatky, přemlouval jí: "To nespěchá, můžeme tam jít odpoledne." Matka nakonec do chaty šla, manžel jí po telefonu poradil ať zavolá policii. Uvnitř chatky ji čekalo děsivé překvapení. Daniel už byl v tu chvíli na útěku.

Odjel ke své kamarádce, které se svěřil s tím, co provedl. Dívka ho odvedla za starší sestrou do Proboštova. Zde rodina pak zavolala policii. Ta když vcházela do bytu, našla Daniela, jak leží na podlaze s rukama za zády a čeká na zatčení.

Daniel byl umístěn do výchovného ústavu v Boleticích. Co s ním bude dál musí rozhodnout soud.

dominikads ( 11. března 2016 11:31 )

Žádní rodiče své dítě neuhlídají.Krom toho,nikoho nenapadlo,co všechno může udělat.Zabil kočku,tak s ním mamka šla k psychiatrovi a ten ho asi bral,že není tak nebezpečný.Je to hrůza,neumím si představit,že bych šla do té chatky se podívat.Rodiče neodsuzuji vůbec,oni nic neprovedli a za kluka nemůžou.

dominikads ( 11. března 2016 11:28 )

Rodiče vůbec ne.Mamka s klukem k lékaři šla,ale nikdo s tím nic nedělal.

zednik ( 11. března 2016 10:21 )

 Z těch rodin mě je špatně. Mámu uklidnilo, že jí synek nalhal, že šukal s 15 letou. Možná rychle zvažovala, jestli by na ní třeba neměla podat trestní oznámení, že synka svedla.Jeho milenka ve 13 spí mimo dům a rodiče v době mobilů si ani neověří, jestli nelže. Na hlavu jsou tam všichni. Fakt mě to nedojímá.

karllos.dc ( 11. března 2016 07:23 )

Přesně tak!!! Ať se radši zabije sám, stejně chcípne

marie60 ( 11. března 2016 06:42 )

O tomhle věděl i psychiatr co on je zač a mlčel, takže by měl být taky potrestán.Až se něco hrozného stane, tak to už je pozdě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání