Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Janouškův pobyt na svobodě se prodlužuje: Prý ho museli znovu operovat

Autor: ljš - 
8. března 2016
08:28

Ze tří dnů je nakonec víc než týden! Pobyt lobbisty Romana Janouška ve střešovické nemocnici se prodlužuje. Po operaci hlavy, kterou zde podstoupil, se totiž prý objevily komplikace.

"Došlo k určitým komplikacím a snad i k reoperaci a tím pádem musel v nemocnici zůstat, protože nejde o banální věc, co se týká zákroků souvisejících s hlavou. Proto mu ředitel věznice přerušení trestu ještě o zhruba čtyři až šest dnů prodloužil," řekl deníku Právo zdroj.

Ředitel věznice má možnost přerušit trest ze zdravotních důvodů maximálně na 30 dní. Pokud se Janouškův stav zlepší, měl by se do brněnské věznice, ve které si od listopadu 2014 odpykává 4,5letý trest, vrátit v průběhu tohoto týdne.

O přerušení trestu kvůli zdraví žádal Janoušek u soudu neúspěšně už třikrát, naposledy zhruba v polovině února. Brněnský krajský soud tehdy žádost zamítl po zhodnocení Janouškovy zdravotní dokumentace a na základě vyjádření vězeňských lékařů k závěru, že jsou schopni vězněnému lobbistovi poskytnout péči, kterou potřebuje. Součástí bohunické věznice je i nemocnice. Tam ale nebylo možné operaci vykonat a trest byl proto přerušen.

mirkazam ( 1. dubna 2016 11:44 )

Fraška bez konce....  

salto ( 9. března 2016 08:44 )

Nezávislý soud? tady je vidět, kdo tahá za nitky. Fuj!

ellenic ( 8. března 2016 11:42 )

No a potom se mu to vždy zase prodlouží , až ho nechají doma u manželky, aby si mohl užívat milionků, na které se tolik nadřel, až se málem udřel .

sores ( 8. března 2016 10:59 )

V Česku žádný milionář a politik nikdy ještě neseděl a pokud ano tak jen pár měsíců aby se neřeklo a lidem venku zavřeli hubu!!! Ten do.bytek ožralej co málem zabil i za cenu pobytu ve špitále v base nebude. A Rátth taky sedět nepůjde.

elus ( 8. března 2016 09:34 )

Tak,že proces s hajzlem neskočil, před soudem tak po.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání