Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Opilá dvojice přepadla dívku na plzeňském nádraží: Policejním psům se neschovali

Opilá dvojice přepadla dívku na plzeňském nádraží: Policejním psům se neschovali
Opilá dvojice přepadla dívku na plzeňském nádraží: Policejním psům se neschovali  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
7. března 2016
12:37

Na nedělní podvečer asi dlouho nezapomene mladá žena, kterou přepadl agresivní páreček přímo na Centrálním autobusovém nádraží. Opilá dvojice ji sebrala kabelku a všechno uvnitř - policejním psům se ale nedokázali schovávat dlouho.

Dívka se vracela z jiného města do Plzně, bohužel na autobusovém nádraží měla skutečně smůlu. "Procházela jsem kolem takové divné dvojice, muže se ženou, byli divní, ale nikdy by mě nenapadlo, že by mě mohli napadnout v centru města ani ne v šest večer,“ vypověděla podle serveru Krimi-Plzeň.cz otřesená dívka.

 

Prošla kolem nich, když se na ni náhle vrhla blonďatá žena a snažila se jí vytrhnout kabelku. "Nechápala jsem, co dělá a proč. Že mě chce okrást, mě vlastně vůbec nenapadlo. Ptala jsem se jen, co se děje. Pak mě začala rvát za vlasy a pořád chtěla tu mou kabelku, to mně teprve došlo, že mě přepadli. Pak se mi naštěstí podařilo utéct,“ popisovala dívka.

Dívka neváhala a okamžitě uvědomila o přepadení městskou policii. Několik hlídek se rozmístilo po okolí nádraží a psovodi začali pro útočnících pátrat. Nakonec se je podařilo vypátrat a psi jim dali rychle najevo, že útěk je zcela marný.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání