Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Obhájkyně Kramného obětí se na Facebooku opřela do Českých lvů: „Je to přehlídka krav s kožešinou!“

Autor: dce - 
7. března 2016
19:39

Nošení kožešin se v poslední době zase stalo tématem číslo jedna. Poslanci totiž slíbili zákaz kožešinových farem v Česku. A do boje proti těm, kteří podporují týrání kožešinových zvířat, vyrazila i Klára Long Slámová, obhájkyně obětí vražd Petra Kramného. Drsně se opřela do Českých lvů a nejen do nich!

Velké akce, jako je právě Český lev, se nesou v tom nejluxusnějším stylu. Pro mnoho Češek je značkou přepychu pravý kožich nebo aspoň čapka či límec. Utrpení zvířat, která svůj kožíšek a také život musí obětovat na výjimečný kus oděvu, ale není jen tak každému lhostejné.

Na obranu týraných zvířat vyrazila v neděli i právnička Klára Long Slámová známá jako obhájkyně Jiřího Kajínka, vraha mladé Petry z Jihlavy nebo v poslední době i obětí a pozůstalých po Monice a Klárce, které zabil na dovolené v Egyptě manžel a otec Petr Kramný.

Letošní Český lev opět ukázal přehlídku krav s pravou kožešinou na sobě,“ napsala Slámová na Facebook. A pod jejím příspěvkem se strhla diskuse drsně napadající mnohé české celebrity. A mezi nimi i Dominiku Myslivcovou. 

I Slámová se o ní několikrát nelichotivě vyjádřila v souvislosti s fotografiemi v kožešinách do kalendáře, jehož výtěžek půjde na Konto Bariéry. Ani nálepkou „pro charitu“ ale odpůrce kožešin neobměkčila. 

Dominiky se zastal i její fotograf s tím, že kožešiny pocházejí z legálních odstřelů a ani on by nepodporoval kožešinové farmy.Dominika při reklamním focení opravdu nemůže řešit, co jí stylista dá na hlavu a z čeho to je,“ hájí modelku fotograf Filip Matušinský. Ale ani to nepomohlo.

Mnozí se shodli, že právě kvůli zbytečným kožešinám se na podobné akce v televizi nedívají. Klára Long Slámová se k problematice týrání zvířat vyjadřuje často a nebojí se svůj názor prosadit, i když s ní někteří nesouhlasí. Na Facebooku založila i skupinu na boj proti týrání zvířat, která čítá už přes šest tisíc členů.

0707 ( 20. května 2016 09:23 )

Má pravdu, proč by měly zvířata trpět zato, že mají krásnou srst a ne hnusnou a odpornou kůži jako lidi, zejména některé *** jako Bočanová Patrasová a jiné krávy vypatlané!!!!!! Těm už nepomůže ani plastika nebo výbuch granátem!

kudla9 ( 9. března 2016 10:13 )

Slámová je sama pokrytecká kráva. Nenávidí pravé kožichy, ale žrát maso z velkochovů jí nevadí. Nenávidí vrahy, ale když se nějaký brutální vrahoun naskytne, aby si na něm dělala jméno a dostala se do bulváru tak to uvítá. Veřejně si se.re do huby. Sama nevěří, co říká. Udělá cokoliv, jen aby se o ní psalo v plesku.

dalekolekora ( 8. března 2016 15:59 )

Nošení kožešin se v poslední době zase stalo tématem číslo jedna? To jste se konečně probudili nebo si děláte hloupou legraci? Proti nošení pravých kožešin se brojí už pěknou řádku let, i velmi známé celebrity ze zahraničí se k této akci přidaly a odmítají kožešiny nosit. Chtěla bych vidět, jak by se ty "dámy" tvářily, kdyby viděly některé video porážky z kožešinové farmy! Co ta zvířata kvůli marnivým lidem, kteří asi nevědí, co s penězi, musí zažít, než konečně vydechnou naposledy. Většinou jsou jen omráčená a při svlékání z kůže se proberou a svíjejí se s žalujícíma očima na hromadách zkrvavených těl. Zajímala se některá z celebrit, kolik životů na jejich paletko padlo? Pokud ano, a vědí to, musí být bez citu a morálky. Souhlasím tedy s Klárou Long Slámovou, že jsou hodny opovržení, jen tu krávu bych neřadila na jejich úroveň, ta je o mnoho výš...

kajmen1 ( 8. března 2016 14:47 )

 Vypadá jako nateklá ropucha. Fuj, ta je ale škaredá. Tlustoprdka.

tesarl ( 8. března 2016 12:51 )

 Slámová ty nejíš maso? Pokud ano, pak je tvůj hysterický povyk na nic. Je to totiž to samé.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání