Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Záhadná smrt v Plzni: Muž se zřítil z mostu mezi kolemjdoucí

Autor: ljš - 
6. března 2016
14:14

Byli přivoláni k dopravní nehodě, pak ale záchranáři zjistili, že muž, o jehož život bojovali, spadl z výšky! U místa neštěstí na plzeňské Mikulášské třídě bylo navíc několik šokovaných lidí, mezi nimiž hrozil konflikt.

K tragédii došlo v sobotu před jedenáctou hodinou večer. Podle serveru Krimi Plzeň byli na místo okamžitě přivoláni jak záchranáři, tak policisté, protože se mělo jednat o dopravní nehodu.

Pod mostem na Mikulášské třídě skutečně nalezli vážně zraněného muže v kaluži krve a několik otřesených kolemjdoucích. Ukázalo se ale, že muže nesrazilo auto. Podle serveru se zřítil z mostu Milénia přímo na frekventovanou třídu.

Záchranáři se ho snažili oživovat desítky minut, bohužel ale bez úspěchu. Případ nyní vyšetřují policisté. „Můžeme zatím jen potvrdit, že se jednalo o cizince, jehož totožnost už známe. Bylo mu 34 let. Sebevražda je jednou z vyšetřovacích verzí,“ uvedla policejní mluvčí. Podle serveru byl zemřelý ukrajinské národnosti a podle nepotvrzených informací byl krátce před smrtí propuštěn ze záchytky.

Více foto ZDE››

labakan286 ( 6. března 2016 14:57 )

Ojednoho zmr_da méně.Žádná škoda.

dylina ( 6. března 2016 14:32 )

Úkáčko,krátce propuštěné ze záchytky-škoda slov...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání