Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Diskokrále Ivana Jonáka pohřbí ve čtvrtek: Proč není rozloučení v Discolandu?

27. února 2016
08:20

Diskokrále pohřbí ve čtvrtek! Ivan Jonák (†59) se vydá na poslední cestu v pražských Strašnicích. Smuteční obřad organizují jeho dcery. Fanoušci na sociálních sítích se ptají, jestli by si někdejší král pražských diskoték nezasloužil obřad spíše ve svém milovaném Discolandu Sylvie...

Oznámení se objevilo na Facebooku Ivana Jonáka. "Jménem rodiny: Po vyřízení veškerých formalit jsme dnes obdrželi objednaná smuteční oznámení, a proto se o něj s Vámi chceme podělit také prostřednictvím Facebooku. Poslední rozloučení s naším drahým otcem se bude konat ve čtvrtek 3. 3. 2016 v 15:00 hodin ve velké obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích," píše se ve zprávě, kterou nejspíš zveřejnily jeho dcery. 

Parte Parte | Facebook

Ivan Jonák zemřel ve středu 24. února, 666 dní po propuštění z vězení. Pravděpodobným důvodem Jonákova úmrtí bylo selhání organismu v důsledku silné cukrovky, se kterou posledních několik let bojoval. Umřel ještě předtím, než si stihl splnit svůj velký sen o znovuotevření svého milovaného Discolandu Sylvie. Jeden z fanoušků proto pod příspěvek napsal: "S veškerou úctou k Ivanovi, nezasloužil by si odejít v Discolandu?" To ale zřejmě nebylo možné vzhledem ke stavu objektu a plánované exekuční dražbě.

Ve svém Discolandu Ivan Jonák v 90. letech hostil celebrity, politiky i mafiány. Proslul projížďkami po Praze v kabrioletu ve společnosti nahých žen. Éra jeho slávy ale skončila po nájemné vraždě jeho manželky Ludviky. Ta byla zastřelená v roce 1994 ve svém stánku se zeleninou. Za objednání mordu byl Jonák v roce 2001 odsouzený na 18 let, které si v plné výši odseděl. Ženu prý nechal zabít kvůli sporům o Discoland. Jelikož se mu do trestu započítal i předchozí pobyt ve vazbě, byl propuštěný v roce 2014.

 

kokorot ( 28. února 2016 00:45 )

je to celebrita hňupe

hejhej ( 27. února 2016 19:36 )

Proč se pořád dokola píše o kriminálníkovi ?????? On ještě někoho zajímá ??

zednik ( 27. února 2016 17:15 )

To je práce samodo a s tiskárnou jim to taky moc nejde. Celé je to s kopce zleva do prava.

majojo ( 27. února 2016 13:14 )

Prej několik let bojoval s cukrovkou... Houby, na léčbu se vykašlal. Každej nýmand, kterej onemocní závažnou nemocí hned "bojuje" a v lepším případě i "porazí" (což se pak ukáže jako málo pravdivé tvrzení). To je fakt slovníček blbýho papouška.

deratizator ( 27. února 2016 11:58 )

asi tak

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání