Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Poslední přiznání Ivana Jonáka (†59): Dítě milenky Jany nebylo moje!

Autor: Richard Veselý, Tereza Kuhnelová - 
27. února 2016
05:00

Chtěl si ji vzít a starat se s ní o dítě! Nedlouho před smrtí ale »král diskoték« Ivan Jonák (†59) Blesku přiznal, že dítě bývalé striptérky Jany Vejtasové (38) není jeho! To, že se s ním milenka rozešla, ho pořádně zdeptalo.

Budu mít už páté dítě! Tak Jonák loni v říjnu hrdě oznamoval brzké narození syna, který se měl jmenovat Daniel. Ke šťastné rodinné idyle s milenkou Janou Vejtasovou, Jonákem přezdívanou Plamínek, se kterou měl vztah ještě před nástupem do vězení, ale nakonec nedošlo. Jonák měl v plánu Daniela přijmout za svého.

„Měla to s nějakým klukem, který ji těhotnou opustil. Přišla za mnou s pláčem, že neví, co dělat. Protože jsem ji měl rád, chtěl jsem ji požádat o ruku a vzít to dítě za vlastní, bylo mi jedno, čí je,“ řekl Blesku Ivan Jonák.

Nakonec byla ale realita úplně jiná. „Dost se na mě naštvala, protože jsem předtím říkal, že to dítě čeká se mnou. Rozešla se se mnou a vrátila se k biologickému otci dítěte,“ přiznal Jonák.

Jonák i po 18 letech vězení, kde seděl za objednání vraždy manželky Ludviky, chtěl žít stejný život, jako v dobách své »mafiánské slávy«. Snažil se vynahradit si chybějící rodinný život neustálými »pařbami« na diskotékách, v bordelech i barech. A to i přes to, že měl kvůli silné cukrovce zakázáno pít alkohol. Protože byl bez peněz, platili to většinou jeho kamarádi.

Přesto Jonáka chlubení nepřešlo. I v posledních měsících života rád na Facebooku ukazoval své fotky s mladými sexy dívkami. Ať už placenými společnicemi, nebo náhodnými známostmi z diskoték.

Kniha Kniha | archiv Blesku

Skvěle napsanou knihu o kauze Jonák se spoustou nových odhalení a příběhů si můžete objednat prostřednictvím mobilního telefonu. Pohodlně přes esemesku. A jen za 39 Kč. Kniha (132 stran!) vám pak přijde až domů!

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: JONAK mezera JMÉNO mezera PŘÍJMENÍ mezera ADRESA mezera MĚSTO mezera PSČ
Příklad: JONAK Jan Novak Prubezna 233 Olomouc 25363
Cena každé přijaté SMS je 39 Kč vč. DPH (zahrnuje poštovné i balné). Provozuje Czech News Center, a.s., infolinka 296 363 199 ve všední dny 8–16 hod., mobil@cncenter.cz, www.platmobilem.cz.

mrd.vola ( 27. února 2016 18:04 )

ovšem původně to byla žena a později se nechala přeoperovat slavným chirurgem z Motola

nicnezpravda ( 27. února 2016 13:17 )

Tuhle zprávu se dozví hodně otců Někdy až po mnoha letech..Jonák má výhodu,že to věděl hned Mě to bylo divné,že by si udělal dítě a hned umřel..a je to tady..nebylo jeho..

aranka.erbova ( 27. února 2016 12:26 )

 Odporný člověk od pohledu ten Jonák,navíc prolhany a co tak záslužného udělal,že se o něm vůbec média zmiňují???Normální gangster co si otevřel v 90.letech bordel a pak zabil svoji starou.

deratizator ( 27. února 2016 11:26 )

to nikdy nevíš

deratizator ( 27. února 2016 11:23 )

Je to zkrachovalý vrah a umřel. To asi na článek stačí ;-)

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání