Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexovali jsme, psala dvanáctiletá dívka matce: Sexparty v Havlíčkově Brodě zůstane bez trestu

Sexovali jsme, psala dvanáctiletá dívka matce: Sexparty v Havlíčkově Brodě zůstane bez trestu. (Ilustrační foto)
Sexovali jsme, psala dvanáctiletá dívka matce: Sexparty v Havlíčkově Brodě zůstane bez trestu. (Ilustrační foto)  (Autor: krimi-plzen.cz)
Autor: dce - 
26. února 2016
13:25

Loňský případ sexuálního mejdanu, který policie vyšetřovala v Havlíčkově Brodě, zůstane bez trestu pro viníky. Policie vyšetřování kvůli věku účastníků odložila – bylo jim totiž teprve mezi dvanácti a třinácti lety.

Žáci šesté třídy jedné ze základních škol v Havlíčkově Brodě uspořádali loni v březnu mejdan u jednoho ze svých spolužáku. Nechyběl alkohol a údajně ani skupinový sex! Jenže děti se pak pochlubily na Facebooku a někdo celou věc nahlásil na policii.

„Dcera mi řekla, že sexovali, ale co přesně si pod tím mám představit, si nejsem jistá,“ zní z úst jedné matky z Havlíčkova Brodu. Policie nakonec vyslýchala deset žáků ve věku mezi 12 a 13 lety. Trest ale nikoho nečeká…

„Vzhledem k věku pachatelů museli kriminalisté nakonec případ odložit. Okolnostmi případu se zabýval i odbor sociální a právní ochrany dítěte,“ informovala podle serveru Deník.cz mluvčí Krajského policejního ředitelství Kraje Vysočina Monika Pátková.

Sociálka případ řeší, ale neveřejně a neposkytuje k němu žádné informace. Rodiče měli ale o pravdivosti historek dětí své pochybnosti už loni. „Dcera domů nepřišla opilá ani si nestěžovala, že by jí někdo ublížil. To s tím sexem také není jisté, a že by šlo o nějakou skupinovou záležitost, tomu už vůbec nevěřím,“ uvedla jedna z matek.

byvalyvoliccssd4 ( 26. února 2016 18:57 )

Mladí kluci viagru nepotřebují. Spíš holky koukaly, jak jim to brzo stříká.

pomoooc-hori ( 26. února 2016 17:54 )

vegeto mazej si vzit prášek zase tě to bere

tigrusenka ( 26. února 2016 17:50 )

A ty ses zase posrala, pindo.

tigrusenka ( 26. února 2016 17:48 )

Ty máš co žvanit, tvoje děcka šlapou chodník od deseti let, debile. Měl by si jim, tato, useknout č.u.r.á.k.y.

OTIKKECNERU ( 26. února 2016 17:33 )

Některá děvčata jsou ve dvanácti hodně vyspělé, a vůbec děti jsou často takové mladé-staré..... škoda,že se vytrácí tak brzy dětství.Rodiče by to mněli umět ohlídat. Gynekolog by zjistil co se stalo. Tak to řešila matka Římanjky. / kniha od Alberta Moravii o římské prostitutce/

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání