Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Aneta nefetovala: Kamarádka dívky, která se měla sama ubodat, vyvrací závěry policie

15. února 2016
20:52

Prý to byla veselá holka a spousta věcí, které se o ní říkají, nejsou pravda. Tak Anetu Rodovou, která se podle vyšetřování policie měla sama ubodat pod vlivem toxického šoku po požití drog, popsala její známá.

Bylo září 2014, když se Aneta vrátila z dovolené a rovnou jela za kamarády do klubu. Podle výpovědi i policejního vyšetřování si dala kokain. Později jela domů ke své kamarádce Kateřině a jejímu příteli Ahmadovi. Právě ten ji o pár hodin později našel, jak se bodá do hrudi.

O nůž se chvíli přetahovali, ale ani rychlá lékařská pomoc už nic nezmohla. Aneta zemřela a policie případ uzavřela jako sebevraždu. To ale odmítla její matka, jisté pochybnosti o faktech ve spise měla i vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová, a tak celý případ putuje zpět k vyšetřovatelům.

Blesku se ozvala i Anetina známá a bývalá kolegyně z práce. Její vzpomínky na Anetu jsou úplně jiné, než jak ji doteď popisoval i policejní spis. „Byla veselá, chodila hodně sportovat. Prostě veselej typ – rozhodně nefetovala, možná jednorázově, když jí to našli v těch vlasech... Ani alkohol nepila – asi jako si dávaj ostatní mladý, nemyslím si, že je to něco proti něčemu... Byla naprosto bezproblémová,“ řekla.

Podle ní byla Kateřina, která byla s Anetou v bytě v jejích posledních minutách, její nejlepší kamarádka. „Byly jako sestry, ta by nikoho nekryla. Jestli se tam něco stalo, tak ona by ho nekryla. Prostě o tom nic neví,“ prohlásila Anetina známá.

„Co mě zarazilo na vyšetřování – myslím si, že se na to vyprdli moc brzo,“ dodala na závěr žena. I Anetina matka a vrchní státní zástupkyně naznačily, že ve spise je spousta nesrovnalostí a nejasností. Rány v hrudi byly vedeny zleva doprava, což by pravák, jako byla Aneta, prováděl jen obtížně.

danielle ( 17. února 2016 21:45 )

Chtelo by se mi napsat..mily blbe!!, ale protoze jsem slusne vychovana, nenapisi to. O IQ ctenarich Blesku si iluze nedelam a precteni prispevku v diskuzi, mi to potvrzuje. Anetku jsem znala a vadi mi tyhle hloupe primitivni nazory. Byla to naprosto bezproblemova holka, ktera hodne sportovala, cestovala a hlavne NEFETOVALA!!!!!!!!!!!!!!! A kde brala prachy na ty drahe sperky, jak pises óóó velky znalce???...protoze mela vyssi IQ a 100% i vyssi vzdelani, nez ty, tak to tak byva, ze si na dovcu i veci dokazala nasetrit sama a rozhodne se nenechavala vydrzovat jako jeji kamaradka, jejiz pritel byl onen Arab. Take mela milujici matku,ktera mela jedinou dceru a to tak milujici rodice delaji, ze svym detem casto na neco prispeji...asi to neznas, je mi te lito.

prycsvladou ( 16. února 2016 04:51 )

no kazdopadne to byla ***

eremita ( 15. února 2016 23:30 )

Strohý policejní spis versus pohledná pohodářka. To se nevylučuje, jen mate množství lidí, kteří s ní v bytě byli. Nemusela brát. Stačilo jí dát. V rauši se dělají příšernosti....Prostě škoda mladého života, která se nedá nikdy napravit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání