Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Valentýnská tragédie v Teplicích: Eliščini přátelé dívku oplakávají, Danielovi si z vraždy dělají legraci

Autor: dce - 
15. února 2016
16:09

V sobotu nad ránem zbytečně vyprchal mladý lidský život. Teprve třináctiletou Elišku zavraždil její přítel Daniel B. (14). Dívku ubodal a její tělo nechal v chatce zahrádkářské kolonie v Teplicích. A zatímco Elišku její přátelé a blízcí na internetu oplakávají, Danielovi kamarádi se vraždě jen vysmívají!

Jeden z přátel Daniela B., který v sobotu zavraždil svou přítelkyni, si  z vraždy nevinné dívenky dělá veřejně legraci na svém Facebooku! „Tak teď na dlouho bude trend kauza Euforick... Jaký song napíšem? Na tohle xD.“

Danielovi kamarádi si z vraždy dělají legraci. Danielovi kamarádi si z vraždy dělají legraci. | Facebook

Na druhé straně Eliščini přátelé sdílejí příspěvky plné vzteku a zejména smutku. „Měl jsem tě rád a vždy budu. Budeš vždy v našich srdcích. Měj se tam nahoře dobře. Doufám, že ti tam je líp než tady!! Sbohem!!“ napsal Eliščin kamarád.

„Eliško, moc mi chybíš, nikdy na tebe nezapomenu, budu tě mít v srdci. Tolik toho, co jsme se nasmáli, tolik srandy, co jsi udělala ve třídě, a najednou je po všem. Slibuju, až B. pustěj v osmnácti na svobodu, bude litovat, co ti udělal. Bude mít pomalý umírání v bolestech. Doufám, že ti bude nahoře líp,“ sdílel dívčin spolužák.

Od včerejšího odpoledne se žáci i jejich rodiče scházejí před školou, kam Eliška chodila, a uctívají její památku svíčkou a plyšáky. Mnoho z nich pláče. Mnoho dalších na Facebooku vyjadřuje soustrast.

andreaqve ( 15. února 2016 20:12 )

 PEPEN....ano stalo se to.kousek ode me.Znala jsem Elisku od mala.to si nezaslouzila.

ellenic ( 15. února 2016 18:42 )

tarka1 Líba Šmuclerová má jiné starosti, když už netvoří s Dominikem pár snů.................

zednik ( 15. února 2016 18:33 )

 To je fakt. Jako vyznavač stylu EMO by si to měl správně hodit, aby byl in.

spacek ( 15. února 2016 18:32 )

Neúcta k učitelům.rodičům a ztráta jakékoliv citové stránky.Poděkovat za to by měli pozůstalí rodičům toho lumpa ty ho vychovali a ještě ho zmetka chrání zákon v USA se podívejte jak trestají nezletilé vrahy!!!!! A ty co tu meleš o sluníčkářích jsi trochu mimo mísu ti co to vymysleli sedí stále v parlamentu viz Marek Benda-právní výbor ten už těch zmetků v zákonech vyrobil a rozhodně není sluníčkář to ODS potřebovala zákony chránící lumpy více než řádného občana!!!!!

verka1 ( 15. února 2016 18:19 )

chtěl někoho zabít? měl se zabít sám, ale to chudáček nedokázal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání