Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jsem v depresi. Vyřešil jsem to vraždou, vzkázal vrah Elišky (†15)

Autor: nat, uá - 
14. února 2016
18:10

Jsem bezcitnej. Chci jen zabít ty pizdy. Sedím v koutě s nožem v ruce. Zabíjel bych. Jsem v depresi. Vyřešil jsem to vraždou. Krev z těla vytéká... Daniel B. (14) podezřelý z vraždy Elišky (†15) zveřejnil mrazivou zpověď na YouTube. Z několika temných nahrávek je zjevné, že mladík není psychicky v pořádku.

Všechny nahrávky Daniel B. publikoval v prvním a druhém týdnu letošního roku. Už tehdy se možná duševně nemocný chlapec, který se na Facebooku veřejně hlásil k jednomu z největších masových vrahů 20. století Adolfu Hitlerovi, připravoval na něco hrozného. Jeho hudba je plná temna, depresí, pocitu méněcennosti a zklamání.

Přitom k tragédii nemuselo vůbec dojít. Před devíti měsíci totiž Daniel shodil do výtahové šachty svého známého kvůli hádce o dívku. Ten měl tehdy obrovské štěstí. Pád z 12 metrů zázrakem přežil. Kdyby psychicky narušený mladík zůstal tehdy pod zámkem, Eliška by dnes žila.

Skrýval se u kamarádky

Policie Daniela zadržela po necelých 24 hodinách od nálezu těla zavražděné dívky v lesoparku u zahrádkářské kolonie v Teplicích. Azyl hledal u své kamarádky. „Podezřelý z provinění vraždy byl zadržen v sobotu v pozdních večerních hodinách v Teplicích a byl umístěn do diagnostického ústavu. Ve věci budou provedeny potřebné vyšetřovací úkony. Vzhledem k tomu, že osoba je mladší 15 let, není tedy trestně odpovědná, bude věc odložena,“ uvedla krajská policejní mluvčí Jana Slámová.

ellenic ( 15. února 2016 08:52 )

pavlik Už ten Tvůj nick cosi vypovídá, nenadávej lidem do imbecilů!

ellenic ( 15. února 2016 08:49 )

pekaaaros Když je potkávám, tak je mi z nich na nic . Přes vlasy nevidí, mobil v ruce a to je jejich svět. Přemýšlela jsem, co by mi na to tento styl EMO řekl můj otec. No nejdříve by mi pořádně vynadal, možná i nějaká facka by přistála, poslal převléknout a ty vlasy, mohla bych být ráda, že by si nezahrál na nevyučeného kadeřníka . Když jsem kdysi ve 13 letech chtěla jít ven a natupírovala jsem si vlasy, tak to zvládl jednou fackou a před ním jsem musela vlasy rozčesat. Tupíruj si dívko vlasy, tato písnička mému otci nic neříkala, tak mi účes poručil zlikvidovat .

Samo ( 15. února 2016 07:33 )

Takového zmetka je zapotřebí utratit, nic jiného si nezaslouší, ne konstatovat, že je trestně nezodpovědný a šoupnout ho do diagnosťáku odkud může kdykoliv utéct a nebo ho propustí nějaký psychiatr, který je na hlavu, jako vyléčeného.

msamec3 ( 15. února 2016 07:20 )

tenhle dement nemá co delat na svete a presne jak tady je psano byt rodic te holky tak ten kluk existuje jinde je to chodici zruda která není nemocna to jsou keci a systém je super dementi muzou zabijet a nic se jim nestane chudaci

vosavopruz ( 14. února 2016 23:23 )

Přitom Teplice jsou hezké lázenské město,několikrát jsem byl v lázních Beethoven.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání