Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ústav hrůzy, kde chovanci bijí vychovatele: Mladík zneužil čtrnáctiletou a nakazil ji žloutenkou

Chlapec (15) nakazil během sexu dívku (14) žloutenkou typu C. (Ilustrační foto)
Chlapec (15) nakazil během sexu dívku (14) žloutenkou typu C. (Ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: rc - 
13. února 2016
09:25

Z nechvalně proslulého výchovného ústavu Hostouň na Plzeňsku, kde se množí případy napadení vychovatelů, před vánočními svátky utekli dva chovanci. Mladík (15) a teprve čtrnáctiletá dívka. Na útěku byli téměř měsíc. Během té doby stihl chlapec, který věděl, že má žloutenku typu C, nakazit i nezletilou dívku při opakovaném sexu.

Z problémového výchovného ústavu Hostouň na Plzeňsku před Vánoci utekli dva chovanci. Chlapec (15) a dívka (14) byli na útěku téměř měsíc, než je dopadla policie a vrátila zpět do ústavu.

Chlapec se navzdory svému mladému věku naučil krást i fetovat a je nakažen žloutenkou typu C. Dívka se do něj zřejmě zamilovala, nejen že se ho rozhodla na útěku následovat, ale rozhodla se s ním i spát.

Mladík, vědom si své nemoci, po dívce vyžadoval sex opakovaně a nemocí nakazil i ji.

Podle serveru Krimi-plzeň.cz jsou oba mladí lidé opět na útěku a skrývají se neznámo kde. Na chlapce ještě zřejmě nebylo zahájeno trestní stíhání. Mladík se dopustil pohlavního zneužití a nakažení pohlavně přenosnou chorobou. „Vzhledem k věku obou osob nebudeme poskytovat žádné informace,“ řekla policejní mluvčí serveru Krimi-plzeň.cz.

308win ( 13. února 2016 15:29 )

Pro češtináře, jako disgrafikovi mi sem tam nějaké to písmenko zmizí nebo se jinak zatoulá a nebo přibyde, ale pokud čtu některé přispěvatele tak si myslím že na tom nejsem zase až tak zle.

308win ( 13. února 2016 15:20 )

Omyl todle by si nedovolili protože ihned by byli ostříháni do hola poléčeni studenou vodou z hadice a zavřeni v díře. To až Havloidi zakázali tyhle účinné metody léčby

agfor ( 13. února 2016 15:01 )

A když kantor dá po hubě spratkovi, tak ho hned vyrazí ze školy.

kerloss ( 13. února 2016 14:57 )

To ja udelal jeste neco jineho jednoho jsem chytil a musel vratit popelnice na misto a nahazet tam ten borel rukama zpet a to na ne koukala kamera mestaku a zadny z nich nevylezl.

kaaalda ( 13. února 2016 14:56 )

jedni z.rdi šikanují učitelku a neumíme s nimi zatočit,další ať si klidně vemou o plato víc v krimu,když už tam v takovém věku jsou,nejsou žádní nazdárci... Hlavně tu nedejte pod polovinu článků žádnou diskuzi,ať se nemusíte bát,že iráčani náhodou neřekli že bylo o všechny jejich známé jinde ve světě líp postaráno a lidi nejsou hluší

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání