Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka oběti taxivraha: Dádulko můj, po dvou letech jsem slyšela tvůj hlas

Autor: ljš - 
12. února 2016
20:53

Už dvacet dva měsíců vstává a usíná s myšlenkami na svého milovaného syna, kterého už nikdy neuvidí. Matka Daniela C. (†25), kterého téměř před dvěma lety připravil o život taxivrah, si jako útěchu alespoň pouští nahrávky, kde její chlapec mluví.

„Dádulinko můj nejdražší, je tu jedenáctý den v měsíci… dnes 22 smutných, utrápených měsíců, co jsi nám odešel navždy z tohoto světa :'( Moc to bolí, stále se mi vrací ty dny dokola… Stýská se mi víc a víc po tobě :'(,“ napsala Jitka Sabová na internetové stránky věnované zesnulým.

Se smrtí milovaného syna se vyrovnává jen těžko. Pomáhají jí společné vzpomínky a fotografie. Čtvrtek, kdy jí jedenáctka v kalendáři znovu připomněla synovu vraždu, pro ni byl ale zcela výjimečný. „Dandýsku, skoro po dvou letech jsem slyšela tvůj hlas, pustila jsem si video s Vanesskou (Danielovou dcerou, pozn. red.). Nejsi vidět, jen slyšet, jak na malou mluvíš…,“ napsala zoufalá matka.

Pocity, které přitom cítila, byly rozporuplné. „Byla to velká bolest pro duši a srdce mé… Pláč, ale krása slyšet tvůj hlas,“ vysvětlila. O synovi se jí prý pak již poněkolikáté zdál sen. „Usmíval jsi se krásně, mám tě před očima, byl jsi oblečen zvláštně. Asi to tak je v nebi,“ napsala.

Daniel C. byl zavražděn 11. dubna jako v pořadí třetí oběť taxivraha. Jeho tělo pak zabiják pohodil na silnici nedaleko Uhříněvsi. V listopadu loňského roku policie konečně oznámila, že pachatele dopadla. Od té doby ale o jeho totožnosti a důkazech zarytě mlčí…

Vše o případu TAXIVRAHA najdete ZDE››

prvosienka ( 12. února 2016 22:39 )

j to je možné... to on s ani neskrývl..posratí policjti

vlamore ( 12. února 2016 22:39 )

Jediný recept...jak ho chytí,dát ho do ruk matce a příbuzným zabitého kluka a přistavit dodávku z kafilérie. A to tak dělat se všema vrahama!

prvosienka ( 12. února 2016 22:31 )

ale prečo..prečo__?????? veď neml motýv...motív..to si zabíja len tk pre potechu_???

citruss ( 12. února 2016 21:42 )

zarytě mlčí poněvadž nikoho nechytli.zabiják je zcela určitě na svobodě.jedná se o sériového vraha a ti bývají velice chytří.Protože kdyby ho chytli,tak už by ho dávno ukázali.Někoho asi měli,ale nic na něj neměli a tak ho museli pustit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání