Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Oběť mladíka, který zneužil 47 dívek: Před znásilněním mě zachránil pes!

Autor: ljš - 
11. února 2016
13:17

Po internetu od nich lákal nahé fotky a pak je jimi vydíral. V případu Lukáše B. (21), který na Trutnovsku zneužil téměř padesátku nezletilých dívek, před soudem vypovídaly některé z jeho obětí.

Obžalovaný mladík se k soudu nedostavil, po svém právníkovi vzkázal, že je na tom psychicky špatně. Obětem se tak před soudem mluvilo snáze.

Taktiku Lukáše B. popisovala většina dívek stejně. Nejprve si s nimi psal na Facebooku, vždy došlo i na erotická témata, nebo po nich dokonce chtěl lechtivé snímky. Pak si s nimi domluvil schůzku, kde se je pokusil znásilnit.

„Stáli jsme u lavičky, pak do mě strčil a povalil mě na zem. Střídavě na mě seděl a klečel. Osahával mě přes oblečení na prsou a v dolní části těla, snažil se mi sundat tričko s mikinou. Říkala jsem mu, ať přestane, smál se, odstrkovala jsem ho, nic si z toho nedělal. Vulgárně mi nadával, že jsem děvka a kráva,“ řekla jedna z dívek.

Tu zachránilo, že si s sebou vzala svého psa. „Koukla jsem na něj, viděl, že brečím, a automaticky mě začal bránit. Když začal vrčet, dal (obžalovaný, pozn. red.) mi pokoj. Mám německého ovčáka, zachránil mě. Kdybych ho neměla, nevím, jak by to dopadlo,“ řekla.

V soudní síni promluvila i další dívka, u které se bohužel Lukášovi B. znásilnění podařilo dokonat. „Snažil se mi roztáhnout nohy, snažil se o násilný styk. Pořád jsem říkala, že to nechci, a snažila jsem se ho odkopnout. Házela jsem s sebou, jak to jen šlo. K pohlavnímu styku došlo, ale jen krátce, podařilo se mi ho odkopnout,“ vypověděla. 

Nejhorším útokem, kterého se však Lukáš B. dopustil, je opakované znásilnění holčičky, které bylo teprve dvanáct let. Ta se vše bála kvůli ostudě nahlásit a nechala se jím vydírat. Podle znalců z oboru sexuologie trpí obžalovaný pedofilií a hebefilií (sexuální reaktivita vůči dospělým dívkám). Za znásilnění, pohlavní zneužívání, výrobu a šíření dětské pornografie a vydírání mu hrozí až 12 let vězení.

marlen52 ( 11. února 2016 16:57 )

žádné kastrování špalek a fik

naidka ( 11. února 2016 16:39 )

Pepřák je na nic, když tě přepadne nenadále zezadu a chytí ti ruce. Málokteré se v tom šoku podaří rychle odněkud vyštrachat pepřák, i kdyby ho měla mít v kapse.

pepen ( 11. února 2016 16:26 )

V Česku jsou tresty k ničemu!!!! V jiných zemích by s takovým zmetkem zatočili jinak.Už jsou k ničemu-jsou to úchyláci.Za znásilňování,zneužívání a vraždy dětí-doživotí nebo smrt!!!!

sores ( 11. února 2016 14:49 )

Holky, proč nenosíte pepřák u sebe a to celodenně? pořád je to lepší nežli nic. Samci si dovolují jenom proto, že je příroda obdařila větší fyzickou silou nežli ženy. Tak se naučte bránit jinými prostředky. Mé dceři to udělat, tak si ho vyčíhám když není v base a sama bych ho vykastrovala a pak se udala.Ale to vědomí že už neublží by mě hřálo a v base by mi tleskaly.

sores ( 11. února 2016 14:44 )

 kdy už konečně bude zákon, za hnusné znásilňění okamžitá kastrace??? Samec si užil a pak z něj soud udělá nemocného a pustí ho na svobodu. Škoda jen,že neznásilnil policajta dceru nebo soudce. To by byl fičák a rovnou by šel sedět! Svi.ně odporná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání