Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nešťastná učitelka z pražského učiliště: Žáci ji ušikanovali k smrti!

Autor: Richard Veselý, I.D. Hladík - 
11. února 2016
16:59

Trojice grázlů utýrala učitelku Ludmilu W. k smrti! To je podezření, které nyní hýbe střední průmyslovou školou ve Strašnicích. Kantorku prý mladíci bili, tahali ji za vlasy i zamykali ve třídě.

Opravdové peklo údajně rok zažívala asi pětapadesátiletá učitelka ve třídě 2. E, zaměřené na informační technologii. Tři ze studentů si ji vybrali jako terč šikany. Nad tím, co si k učitelce studenti druhého ročníku dovolili, zůstává rozum stát.

„Ti tři kluci ji při hodinách tahali za vlasy, kopali do zadku, házeli po ní věci, například mandarinky, nebo ji zamkli ve třídě. Před Vánocemi jí dali do rukou petardu s tím, že je to prskavka a udělají si předvánoční atmosféru,“ popsal Blesku jeden ze studentů.

Podle něj byla učitelka ve škole přibližně rok. „Byla tichá a občas zmatená, nechala si všechno líbit. Říkalo se, že má nádor na mozku nebo že je psychicky nemocná,“ vysvětlil.

Učitelka před několika dny ve škole zkolabovala a záchranka ji údajně musela převézt na psychiatrii. Žena prý později skončila s krvácením do mozku v nemocnici, kde zemřela. „Ti tři kluci dostali jenom podmínečné vyloučení ze školy, nechápeme to. Hodně z nás by si to s nimi rádo vyřídilo fyzicky,“ podotkl jeden ze studentů vyššího ročníku.

Samo vedení školy k případu nechce uvádět žádné informace. Prý kvůli dceři (17) učitelky. „Nemohu to komentovat s ohledem na nezletilou pozůstalou. Je to špatné, hodně špatné,“ řekla pouze zástupkyně ředitele Taťjana Kubíková. Podle mluvčího policie Tomáše Hulana škola policii případ nenahlásila.

kathryn ( 16. února 2016 16:44 )

PČR by měla začít s vyšetřováním případu.

mim33 ( 16. února 2016 09:55 )

Vedení školy by mělo být za zametání případu pod koberec vymeteno.

lovecupiru ( 15. února 2016 18:55 )

Spíš ta slavná kupónová privatizace Klase co vychovala zbohatlíky bez kouska poctivosti.

lovecupiru ( 15. února 2016 18:47 )

Upřímnou soustrast rodině paní učitelky. K vedení školy, každý nový učitel má ve škole přiděleného uvádějícího učitele, který mu má za úkol vše vysvětlit a s čímkoliv v pedagogické praxi pomoci. Ať už se jedná o vyplňování papírů nebo přímo práci s třídou a jednotlivými žáky a o komunikaci s jejich rodiči o jejich prospěchu a chování. A vedení má za úkol na to všechno dohlédnout. Učitelé a všichni zaměstnanci školy mají pracovat a chovat se jako tým, mají týmové porady, kde hledají řešení a strategie, jak školu i žáky co nejlépe učit i vychovávat, jaká opatření a pravidla se budou ve škole dodržovat...Existuje spousta možností, jak mohla být tato paní učitelka svými kolegy i vedením podporována-hospitace, natočení agresorů a důkazů o jejich činech-kamera ve třídě, předání nahrávek vedení, rodičům, policistům atd. Nedostatečně kolegové a vedení podpořili tohoto člověka, který měl zájem o práci se studenty a to na střední škole-ne na učilišti. Velmi by mě zajímalo, jak se k celé věci postavili rodiče agresorů. A hlavně by mě zajímalo, co je to za lidi a jak své ratolesti vychovávali, že z nich vychovali takovéto necitelné, agresivní tyrany?

pekaaaros ( 13. února 2016 22:47 )

Podobnej případ jsme měli u nás na ZŠ. Učitelka byla starší a bezbranná, agresor byl 14 letej syčák. Taky pochodoval po třídě, pokřikoval na ní, zesměšnoval ji, chodil k ní a naznačoval, že ji mlátí atd.. Nevěděla si s ním rady. Naštěstí to odnesla jen předčasným důchodem. Ale co byl ten kluk zač? No co myslíte? Typický dítě 90. let. Co to znamená? Ano. Syn tzv. sametovýho podnikatele, velkýho ODS podvodníka, kterej zbohatl na kuponovce a podplácel koho se dalo. K němu se pak přifařila blondýna. Radodajka z 90. let. Účes na Kelly z Beverly Hills, úsměv, výstřih. Když bylo synáčkovi 5 roků, začala rajda uplatkáře ODS podvádět. Úplatkář nechal spratka i rajdu napospas osudu a odjel do Švýcar. Rajda na chlapce absolutně nestačila a navíc mu tatík ze Švajcu posílal drahý dárky, který si rajda dovolit nemohla. Tak se aspon snažila ho rozmazlovat volnou výchovou. Takže chlapec měl od tatíka dárečky na který si vzpomněl a od maminky všechno povolený. Když tomu rozmazlenýmu zhýčkanýmu frackovi z rozvrácené rodiny bez výchovy otce bylo kolem 12ti, začal se dostávat do puberty. A jak to dopadá, můžeme vidět i na tomto článku z blesku. Je dost podobnej.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání